Δήμος Κω: Απαγόρευση πρόσβασης στο εμπορικό λιμάνι Κω, έως αύριο το πρωί

dhmos-kw.jpg
stighmiotipo-othonis-2026-06-10-153331.png
banner_900x200-(8).gif
iqos_900x200-w-2-msps-(3).jpg
Κοινωνια Κυριακή, 15η Φεβρουαρίου 2026

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Με απόφαση του Προέδρου στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω, Κωνσταντίνου Χόνδρου, κατόπιν σχετικής εισήγησης της Λιμενικής Αρχής Κω, απαγορεύεται η πρόσβαση πεζών και η διέλευση οχημάτων προς το εμπορικό λιμάνι της Κω, από σήμερα, Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, στις 19.00, έως αύριο στις 07.00 το πρωί, Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου.

Ως εκ τούτου δεν επιτρέπεται διέλευση πεζών και οχημάτων:

1.     στο δρόμο εισόδου προς το λιμάνι, από την συμβολή του με την Ακτή Μιαούλη, στο ύψος του Επαρχείου, και

2.     από την δίοδο στην εσωτερική πλευρά του κάστρου, προς το λιμένα Μανδρακίου, από το σημείο πρόσδεσης των σκαφών του Πολεμικού Ναυτικού.

 

Η απαγόρευση κρίθηκε επιβεβλημένη για λόγους ασφάλειας, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων και των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή μας.

 

Γραφείο Τύπου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
29 °C
Πέμπτη, 9 Ιουλίου 6:30ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency