Σε αποκριάτικους ρυθμούς κινήθηκε σήμερα, Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, η Καρδάμαινα, όπου στις 13:30 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη καρναβαλική παρέλαση.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρδάμενας «Η ΑΡΓΩ», σε συνεργασία με την Κοινότητα Καρδάμαινας και το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Κω, με τη συμμετοχή δεκάδων καρναβαλιστών που γέμισαν το παραλιακό μέτωπο με χρώματα, μουσικές και ευφάνταστες στολές.
Η παρέλαση ξεκίνησε κατά μήκος της παραλιακής, ενώ η γιορτινή ατμόσφαιρα κορυφώθηκε μπροστά από το Ναυτικό Μουσείο, όπου το καρναβαλικό ξεφάντωμα συνεχίστηκε με χορό και τραγούδι.
Κάτοικοι και επισκέπτες έγιναν μια μεγάλη παρέα, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι η Καρδάμαινα ξέρει να κρατά ζωντανά τα έθιμα.
Δείτε φωτογραφίες.