Πώς να ανακαλύψεις τις κρυφές ομορφιές στη Σαντορίνη

Πώς να ανακαλύψεις τις κρυφές ομορφιές στη Σαντορίνη

Πώς να ανακαλύψεις τις κρυφές ομορφιές στη Σαντορίνη

Το καλοκαίρι έφτασε και όλοι ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα μπορέσουμε να φύγουμε από τη βάση μας και να πάμε διακοπές. Και τι καλύτερο από διακοπές στα ελληνικά νησιά! Το πιο δημοφιλές θα λέγαμε, νησιωτικό σύμπλεγμα στην Ελλάδα, είναι οι Κυκλάδες, καθώς αποτελούνται από πανέμορφα νησιά για όλα τα γούστα. Σήμερα όμως θα μιλήσουμε γι’ αυτό που είναι γνωστό όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον πλανήτη για την ιδιαίτερη ομορφιά του και τα μαγικά τοπία που προσφέρει. Αυτό το νησί δεν είναι άλλο από τη μοναδική Σαντορίνη με το ηφαίστειο, την Παλιά και τη Νέα Καμένη, αλλά φυσικά και τα ηλιοβασιλέματα που κόβουν την ανάσα σε όποιον την επισκέπτεται. Όπως ήδη θα ξέρετε κάθε χρόνο προσελκύει εκατομμύρια κόσμου κάτι το οποίο πολλές φορές δημιουργεί πολυκοσμία στα πιο τουριστικά μέρη της. Έχουμε όμως ανακαλύψει κάποιους τρόπους για να εξερευνήσουμε το νησί μακριά από τον πολύ κόσμο. Πάμε να δούμε κάποιους από αυτούς.

Ενοικίαση σκάφους

Πολλές από τις ομορφιές του νησιού δεν είναι προσβάσιμες οδικώς και πρέπει να πάμε με κάποιο πλωτό μέσο. Υπάρχουν πολλά καραβάκια τα οποία πραγματοποιούν τουριστικές κρουαζιέρες σε αυτά τα σημεία. Τα καραβάκια αυτά έχουν συγκεκριμένα ωράρια που πραγματοποιούν τα δρομολόγια και μεταφέρουν μεγάλο αριθμό ατόμων μην επιτρέποντάς μας να χαρούμε τη διαδρομή όπως πιθανόν επιθυμούμε. Αυτό που προτείνουμε εμείς είναι με μία γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο ”Santorini Boat Rental”  https://www.google.com/maps/place/Santorini+Boat+Rental/@36.3373181,25.4332017,

17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x1499cfca5b239213:0x9fc3cd1b8dfd6044!8m2!3d36.3373181!4d25.

4332017!16s%2Fg%2F11fvx8g9_2?entry=ttu  να βρούμε και να κλείσουμε το σκάφος που καλύπτει τις ανάγκες μας και με αυτό τον τρόπο να έχουμε μεγαλύτερη άνεση και στο ωράριο και στα μέρη που επισκεπτόμαστε.

Ενοικίαση οχήματος

Το νησί όπως γνωρίζουμε φημίζεται για την ιδιαίτερη γεωμορφολογία του και τις πανέμορφες θέες που διαθέτει όντας υπερυψωμένο πάνω από την επιφάνια της θάλασσας. Μπορούμε να νοικιάσουμε λοιπόν είτε κάποιο αμάξι είτε μηχανάκι ώστε να εξερευνήσουμε αυτές τις ομορφιές μακριά από όλο αυτό τον κόσμο που συγκεντρώνετε στις πιο γνωστές περιοχές. Υπάρχουν πολλά χωριά γραφικά στα οποία μπορούμε να πάμε να χαλαρώσουμε και απολαύσουμε την ηρεμία που αναζητάμε. Εναλλακτικά υπάρχουν και οι ξακουστές παραλίες με την μαύρη και κόκκινη άμμο που αποτελούν επίσης πολύ γνωστό και μοναδικό προορισμό.

Το μόνο σίγουρο, όποιο τρόπο κι αν επιλέξουμε να εξερευνήσουμε το νησί της Σαντορίνης, είναι ότι θα μείνουμε έκπληκτοι από την ομορφιά της και το πόσο ξεχωριστές εμπειρίες και εικόνες θα αποκομίσουμε στο τέλος του ταξιδιού μας.

ADVERTORIALS