Υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Ρεθύμνου θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιουνίου.
Πρόκειται για μία επιλογή με ιδιαίτερο συμβολισμό, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να επιλέγει την ενίσχυση, μέσω και της δικής του υποψηφιότητας, στην εκλογική μάχη του κόμματος όσον αφορά την Κρήτη, όπως επισημαίνουν πηγές της Κουμουνδούρου.
Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας σχεδιάζει να μεταβεί στην Κρήτη για τριήμερη περιοδεία, αλλά και την τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι επίσης υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, (επιλογή με εξίσου ισχυρό συμβολισμό, καθώς πρόκειται για μία εκλογική περιφέρεια με ισχυρότατη παρουσία των λαϊκών στρωμάτων), αλλά και στην Α’ Πειραιά.
documentonews.gr
Η υποβολή του αιτήματος γίνεται μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE, στην επιλογή ΑΦΜ & Κλειδάριθμος.
Σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του - Δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Έγινε έλεγχος από την αστυνομία, μετά από καταγγελία.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπονεί το Σχέδιο Δράσης για την Ισότητα των Φύλων για την περίοδο 2025–2028, ενισχύοντας τις πολιτικές ισότητας και την καταπολέμηση των διακρίσεων σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής και δημόσιας ζωής.