Κουτιά πολυτελείας και στρογγυλά κουτιά που αναδεικνύουν την επιχείρησή σας

Κουτιά πολυτελείας και στρογγυλά κουτιά που αναδεικνύουν την επιχείρησή σας

Κάθε επιχείρηση που κάνει παραδόσεις προϊόντων και συσκευασίες τους, άτυπα «κρίνεται» και από αυτές. Η ποιότητα των υπηρεσιών της δεν έχει ως κριτήριο μόνο τα ίδια τα προϊόντα, αλλά και τη συσκευασία τους, τα κουτιά στα οποία μπαίνουν, τα οποία υποσυνείδητα προετοιμάζουν τον πελάτη για αυτό που κρύβεται μέσα τους.

Έτσι, είτε έχετε κοσμηματοπωλείο, είτε κατάστημα ρούχων κα αξεσουάρ, τα κουτιά πολυτελείας και τα στρογγυλά κουτιά που θα επιλέξετε για να συσκευάσετε και να μεταφέρετε τα προϊόντα σας είναι εξίσου σημαντικά με αυτά.

Η κυτιοποιία Τενέδιος με τα κορυφαία στρογγυλά κουτιά και τα κουτιά πολυτελείας, είναι η ιδανική πρόταση για να κάνετε την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει έναντι των ανταγωνιστών και να δώσετε ένα μοναδικό prestige στα προϊόντα σας.

Για καπέλα, αξεσουάρ αλλά και είδη βάπτισης

Τα στρογγυλά κουτιά, διαχρονικά χαρακτηρίζονταν και ως «καπελιέρες» γιατί σε αυτά τα κουτιά συσκευάζονταν τα καπέλα που αγόραζαν οι κυρίες από τις μπουτίκ και τα καταστήματα. Στη σύγχρονη εποχή όμως, τα στρογγυλά κουτιά μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα από αυτό. Καπέλα, ρούχα, αξεσουάρ, ακόμη και κοσμήματα μπορούν να συσκευαστούν με στρογγυλά κουτιά, για να γίνουν δώρο ή να αποσταλούν στον αγοραστή ταχυδρομικώς. Σε κάθε περίπτωση η πρώτη εικόνα της συσκευασίας είναι που μετράει και αυτό είναι κάτι που τα κουτιά Τενέδιος το γνωρίζουν καλά και δίνουν μεγάλη έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια.

5whsgdc.png

Για κοσμήματα και ασημικά

Τα κουτιά πολυτελείας συνήθως συνοδεύουν εύθραυστες χειροποίητες δημιουργίες, όπως κοσμήματα και ασημικά. Ντυμένα με απαλό ύφασμα στο εσωτερικό και με γερό και ανθεκτικό περίβλημα σε συνδυασμό με τον κομψό σχεδιασμό τους, τα κουτιά πολυτελείας είναι η καλύτερη επιλογή για να κάνετε τα είδη της επιχείρησής σας να φαίνονται ακόμα πιο πολύτιμα.

Επισκεφθείτε την κυτιοποιία Τενέδιος για να βρείτε κουτιά κάθε είδους με προσεγμένη κατασκευή, στρογγυλά κουτιά, αλλά και κουτιά πολυτελείας που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει!

ADVERTORIALS