Τσάμπιονς Λιγκ: Πρώτη φορά με ξεκάθαρο φαβορί

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρώτη φορά με ξεκάθαρο φαβορί

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρώτη φορά με ξεκάθαρο φαβορί

Μετράμε αντίστροφα για να ανοίξει την αυλαία του η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, το Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα τα μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είναι έτοιμα για ακόμη μια σεζόν να μας προσφέρουν ασύλληπτο θέαμα, εξωπραγματικά γκολ, ανατροπές και συγκινήσεις που δεν συναντάς σε άλλα αθλήματα.

Η περσινή πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης θα επιδιώξει να υπερασπιστεί τον τίτλο της έχοντας φέτος ακόμα πιο δύσκολο έργο, μιας και οι ανταγωνιστές της έρχονται αγριεμένοι να την εκθρονίσουν. Πρώτη και καλύτερη η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα φαντάζει πιο έτοιμη από ποτέ να σηκώσει την κούπα με τα μεγάλα αυτιά. Πρόσθεσε στο ρόστερ της τον εν πολλοις κορυφαίο επιθετικό του κόσμου, Έρλινγκ Χάαλαντ. Με τον Νορβηγό στην αιχμή του δόρατος οι ‘’Πολίτες’’ μοιάζουν άτρωτοι και έτοιμοι να διαλύσουν κάθε άμυνα.

Αυτή που αναμένεται να είναι πολύ καλύτερη από πέρσι είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Μέσι έχει εγκλιματιστεί πλήρως στο Παρίσι, ο Νεϊμάρ είναι πραγματικά στα καλύτερά του και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι Άραβες ιδιοκτήτες της Παρί θέλουν διακαώς το βαρύτιμο τρόπαιο.

Την τριάδα των φαβορί κλείνει η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ την περασμένη σεζόν έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, φέτος δεν θέλει να επαναληφθεί το έργο και με τον Νούνες στην κορυφή της επίθεσης θα επιδιώξει να φτάσει τις 7 κατακτήσεις.

Σύμφωνα με την bet365 το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 3.50 ενώ ακολουθούν Παρί και Λίβερπουλ με 6.00 και 6.50 αντίστοιχα.

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να αφαιρέσει από το κάδρο των διεκδικητών τη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία είναι η κορυφαία ομάδα της διοργάνωσης. Επίσης πάντα είναι στο κόλπο η ενισχυμένη με τον Σαντιό Μανέ, Μπάγερν Μονάχου και η αξιόμαχη Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε. Δεν είναι τυχαία το Τσάμπιονς Λιγκ η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του κόσμου. Θα επιβεβαιωθει άλλη μια σεζόν αρχής γενομένης την 6η Σεπτεμβρίου.

ADVERTORIALS