Καναπέδες διθέσιοι, τριθέσιοι ή γωνιακοί; Γιατί να τους επιλέξετε και πού θα τους βρείτε

Καναπέδες διθέσιοι, τριθέσιοι ή γωνιακοί; Γιατί να τους επιλέξετε και πού θα τους βρείτε

Οι καναπέδες είναι μία πολύ μεγάλη υπόθεση όταν σχεδιάζετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας, αφού παίζουν ρόλο τόσα πολλά στοιχεία στην επιλογή τους, που συχνά οδηγούν σε δύσκολα διλήμματα. Το πιο συχνό και βασικό ζήτημα είναι να βρείτε το σωστό σχήμα και μέγεθος, δηλαδή καναπέδες διθέσιοι, τριθέσιοι ή μήπως γωνιακοί καναπέδες;

Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση σε αυτή την ερώτηση, τα βασικά στοιχεία που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας για να την απαντήσετε, ουσιαστικά είναι ο χώρος που διαθέτετε για το σαλόνι σας, το μέγεθος της οικογένειάς σας και η χρήση που θέλετε να τους κάνετε.

Ας δούμε όμως αναλυτικά πώς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάνετε την σωστή επιλογή, τόσο σε μέγεθος όσο και σε ποιότητα και στυλ. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε να επιλέξετε καναπέδες, ωστόσο θα δούμε στη συνέχεια μερικά tips για να είστε πιο σίγουροι για την επιλογή σας.

Για όλη την οικογένεια

Καταρχάς ξεκινάμε από το πόσα άτομα βρίσκονται στην οικογένειά σας, ώστε να ξεδιαλύνουμε αν οι καναπέδες που χρειάζεστε θα είναι διθέσιοι ή τριθέσιοι. Για παράδειγμα αν είστε μία πολυμελής οικογένεια, σίγουρα θέλετε μεγαλύτερο καναπέ από ένα νιόπαντρο ζευγάρι, ενώ αν έχετε συχνά συγγενείς και φίλους στο σπίτι σας ή φιλοξενείτε κόσμο, τότε οι γωνιακοί καναπέδες μπορούν να είναι μία πιο πρακτική λύση για όλους στο σπίτι.

Για κάθε χώρο

Δεύτερο σημαντικό στοιχείο είναι ο χώρος που διαθέτετε και πώς αυτός είναι διαμορφωμένος. Αν ας πούμε έχετε έναν ενιαίο χώρο σαλόνι και κουζίνα, χωρίς κανένα διαχωριστικό, τότε οι γωνιακοί καναπέδες μπορούν να λειτουργήσουν ως νοητό χώρισμα ανάμεσα στους διαφορετικούς χώρους του σπιτιού. Αν αντίστοιχα έχετε ένα μικρό και πιο περιορισμένο χώρο για σαλόνι, τότε οι καναπέδες διθέσιοι, ή τριθέσιοι είναι η καλύτερη επιλογή.

δτωυβηξ μ.png

Για κάθε σας ανάγκη

Τέλος, αναφορικά με τη χρήση τους, αν περνάτε πολλές ώρες στο σαλόνι, αν παίζετε βιντεοπαιχνίδια, αν καλείτε συχνά κόσμο ή αν κάνετε οικογενειακές βραδιές ταινίας, τότε οι γωνιακοί καναπέδες είναι μία ιδανική λύση για να νιώθουν όλοι άνετα στο χώρο.

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς

Το σημαντικό για να απολαύσετε τους καναπέδες σας για πολλά χρόνια, είναι η αισθητική αλλά και η υψηλή ποιότητα και αντοχή τους και αυτό είναι κάτι που μόνο η Istikbal Kimerland μπορεί να το συνδυάσει. Εντυπωσιακοί διθέσιοι και τριθέσιοι καναπέδες, με χαμηλή βάση ή ψηλά πόδια, σε διαφορετικά σχέδια και στυλ για να διαλέξετε, αλλά και μοντέρνοι γωνιακοί καναπέδες για να πλαισιώσουν κάθε χώρο, σας περιμένουν να τους αποκτήσετε.

 

ADVERTORIALS