Οργάνωσε την εβδομάδα σου από το Σάββατο

Οργάνωσε την εβδομάδα σου από το Σάββατο

Οργάνωσε την εβδομάδα σου από το Σάββατο

 

Αν ανήκεις στην κατηγορία ανθρώπων που το Σάββατο δεν αποτελεί για σένα μέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης αλλά πόσο μάλλον μέρα οργάνωσης, τότε πρέπει να συνεχίσεις να διαβάζεις αυτό το άρθρο γιατί αναφέρεται ξεκάθαρα σε σένα.

Μία εύκολη ή κουραστική εβδομάδα μόλις τελείωσε και είσαι έτοιμος λοιπόν να αδράξεις το Σαββατοκύριακο αφού πρώτα όμως οργανωθείς για την επόμενη εβδομάδα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις σε προτεραιότητα τις δουλειές καθώς και τις εκκρεμότητες και στη συνέχεια να απολαύσεις το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο. Και μην ξεχνάς πως το παν είναι η οργάνωση ώστε να έχεις μία πιο χαλαρή εβδομάδα.

Supermarket

Πρόκειται για μία δουλειά, την οποία είτε θα μισείς είτε θα σου προσφέρει ευχαρίστηση. Αν όντως βαριέσαι να πηγαίνεις σούπερ μάρκετ και δεν σου αρέσει να έχει κόσμο προκειμένου να τελειώνεις γρήγορα, προτίμησε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου καθώς περισσότερος συνωστισμός υπάρχει τις μεσημεριανές ώρες. Αν όμως απολαμβάνεις να περιπλανιέσαι στους διαδρόμους με τα σνακς και να μυρίζεις τα σαμπουάν και τα μαλακτικά ρούχων, τότε κάθε στιγμή για σένα είναι η κατάλληλη. Φτιάξε μία λίστα λοιπόν με όλα όσα χρειάζεσαι για να αγοράσεις ακριβώς ό,τι λείπει από τα ντουλάπια της κουζίνας σου και για να μην ξεπεράσεις το budget.

Κρεοπωλείο & Ιχθυοπωλείο

Μα φυσικά από το to do list του Σαββάτου δεν θα μπορούσε να λείπει το κρεοπωλείο ή αντίστοιχα το ιχθυοπωλείο της γειτονιάς. Προσπάθησε να προγραμματίσεις τα γεύματα που θα πάρεις μαζί σου στη δουλειά τόσο το μεσημεριανό όσο και το βραδινό. Επίσης μην ξεχνάς πως το Σαββατοκύριακο που έχεις χρόνο μπορείς να μαγειρέψεις πιο δημιουργικά πιάτα ή ακόμα και φαγητά που χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Κάνε μία έρευνα αγοράς λοιπόν και αναζητήσε προσφορές σε κρεοπωλεία σε κρέατα όπως είναι η προβατίνα https://roussis.com.gr/product-category/amnoerifia/provato/ ή το μοσχάρι και δημιουργήσε τη δική σου σπεσιαλιτέ.

Online Shopping

To Σάββατο είναι η κατάλληλη μέρα ακόμα και για online shopping καθώς έχεις άπλετο χρόνο για να κάνεις την έρευνα αγοράς και στη συνέχεια να επιλέξεις με ποιες αγορές θα συνεχίσεις και από ποιο κατάστημα. Μην ξεχνάς και τις προσφορές που τρέχουν, τις οποίες μπορείς να εκμεταλλευτείς. Μην το παρακάνεις καθώς το μόνο σίγουρο είναι πως θα παρασυρθείς.

Και τι άλλο έμεινε για να κλείσει όμορφα το Σάββατο σου; Φυσικά καφές και brunch με καλή παρέα! Αν έχεις ξυπνήσει νωρίς για να τα προλάβεις όλα, σίγουρα προς το μεσημέρι θα χρειαστείς ένα καφεδάκι!

ADVERTORIALS