4 Έξυπνα Δώρα για έναν Νέο Μπαμπά

4 Έξυπνα Δώρα για έναν Νέο Μπαμπά

Έξυπνα Δώρα για έναν Νέο Μπαμπά

Κάθε εποχή έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Ο εικοστός πρώτος αιώνας έχει φέρει το μεγάλο καλό ότι και οι άντρες μπορούν πλέον ελεύθερα να χαρούν και να αφοσιωθούν στην φροντίδα και την ανατροφή των παιδιών, καθώς η εικόνα εκείνη του πατέρα που γυρνάει αργά στο σπίτι και τα παιδιά κάθονται ήσυχα ήσυχα από φόβο μην τους “τις βρέξει” ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Με την γέννηση ενός μωρού είναι σύνηθες να επισκέπτονται συγγενείς, φίλοι και γνωστοί το ζευγάρι νέων γονέων και να τους προσφέρει δώρα για να τους συγχαρεί για το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Αν ψάχνεις ένα τέτοιο δώρο για έναν άντρα που έγινε πρόσφατα πατέρας, τότε συνέχισε την ανάγνωση, καθώς θα βρεις τέσσερις φοβερές ιδέες που σίγουρα θα τον χαροποιήσουν.

Δώρο 1: Βιβλία παιδοψυχολογίας

Πολλά λέγονται για τον σπουδαίο ρόλο που παίζει η μητέρα για το παιδί τόσο όσο είναι μωρό όσο και στην συνέχεια της ζωής του. Το ίδιο ισχύει, όμως, και για τον πατέρα, καθώς και αυτός με την προσωπικότητα και την στάση του μαθαίνει στο παιδί τρόπους συμπεριφοράς και ηθικές αρχές.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γονείς δεν ξέρουν ποιος είναι ο σωστός τρόπος να αντιδράσουν ή δεν ξέρουν πώς να ζητήσουν συγγνώμη για μια λάθος αντίδραση. Σε τέτοιες καταστάσεις αλλά και για την κατάρριψη μύθων καλό θα ήταν και οι δύο οι γονείς να έχουν διαβάσει μπόλικη παιδική και αναπτυξιακή ψυχολογία, για να μπορούν να συμφωνήσουν σε ένα κοινό τρόπο διαπαιδαγώγησης του παιδιού τους.

Δώρο 2: Παιχνίδι

Η αγορά ενός παιχνιδιού που μπορεί να παίξει το παιδί μαζί με τον πατέρα είναι μια εξαιρετική ιδέα, καθώς θα τους χαρίσει έναν διασκεδαστικό τρόπο για να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί και να δεθούν. Στο MR WOLF TOYS μπορείς να βρεις εξοπλισμό για κουκλοθέατρο, συναρτήματα για κατασκευές, μουσικά όργανα και άλλα πολλά δημιουργικά παιχνίδια, που θα χαρίσουν στιγμές γέλιου και μάθησης σε πατέρα και παιδί.

Δώρο 3: Φόρμες ή πιτζάμες

Το να έχεις μωρό ή νήπιο στο σπίτι είναι δύσκολο, καθώς θα πρέπει να είσαι συνέχεια σε εγρήγορση και να πηγαίνεις κοντά του αν το ακούσεις να κλαίει ή να παραπονιέται ό,τι ώρα και αν είναι. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, μια άλλη καλή ιδέα θα ήταν να αγοράσεις για τον πατέρα μια άνετη φόρμα ή ένα ζευγάρι πιτζάμες, ώστε να μπορεί να πηγαίνει άνετος πάνω κάτω μέσα στο σπίτι γρήγορα.

Δώρο 4: Ανδρική τσάντα πλάτης

Μία τελευταία ιδέα δώρου που δίνεται στον νέο μπαμπά αλλά στην ουσία εξυπηρετεί το τέκνο του είναι η αγορά ενός ευρύχωρου σακιδίου πλάτης. Ένα τέτοιο δώρο είναι πολύ χρήσιμο όταν ολόκληρη η οικογένεια βγαίνει έξω, ώστε να μπορούν οι γονείς να μεταφέρουν μαζί τους οτιδήποτε μπορεί να επιθυμήσει το παιδάκι τους, από την αλλαγή της πάνας μέχρι ένα παιχνίδι ή μια συγκεκριμένη πιπίλα.

ADVERTORIALS