Διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ  ο Παναγιώτης  Κουρουμπλής

Ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τον Παναγιώτη Κουρουμπλή μετά τις  δηλώσεις του περί «δολοφόνων» της κυβέρνησης «χρεώνοντας » τους θανάτους στη χώρα από τον κορωνοϊό στην κυβέρνηση.

Τα όσα είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής προκάλεσαν τις άμεσες αντιδράσεις των βουλευτών της ΝΔ, αλλά αποστάσεις έσπευσαν να πάρουν αμέσως και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτο τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Πάνο Σκουρλέτη, αλλά και τον Νίκο Φίλη.

Σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει: «Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ ότι ο βουλευτής κ. Κουρουμπλής Παναγιώτης τίθεται εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα  με βάση το άρθρο 80 του κανονισμού της Βουλής επιβλήθηκε μομφή στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά με αφορμή τα όσα είπε χαρακτηρίζοντας δολοφόνους τους βουλευτές της ΝΔ. Η συγκεκριμένη ποινή κατά του Παναγιώτη Κουρουμπλή σημαίνει ότι ο βουλευτής θα στερηθεί το 1/4 της βουλευτικής του αποζημίωσης.

ADVERTORIALS