Ηλεκτρική καλωδίωση του οικιακού σας γραφείου για μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Ηλεκτρική καλωδίωση του οικιακού σας γραφείου για μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Είστε ένας εργαζόμενος που εργάζεται από το χώρο της οικίας του; Εάν ναι, πιστεύετε ότι είστε τόσο παραγωγικοί όσο περιμένατε να είστε ή μήπως όχι; Πολλοί από εμάς βλέπουν τη σημασία της παραγωγικότητάς μας ως άμεση συνδεδεμένη με την εργασία στον επαγγελματικό χώρο μιας επιχείρησης. Όμως η αλήθεια είναι πως ένας εργαζόμενος μπορεί να είναι το ίδιο ή και περισσότερο παραγωγικός από το χώρο του σπιτιού του. Ωστόσο, ο εξοπλισμός και η υποδομή του οικιακού σας γραφείου τη υποστηρίζει τη μέγιστη παραγωγικότητά σας; Εάν όχι, έχουμε μερικές ιδέες για το γραφείο σας στο σπίτι που έχουν λειτουργήσει θετικά για χιλιάδες άλλους οικιακούς εργαζόμενους ανα τον κόσμο.

Ηλεκτρικές πρίζες

Αρχικά, ας δούμε τις εύκολες αλλαγές που μπορείτε να διενεργήσετε άμεσα, όπως να βεβαιωθείτε ότι το γραφείο σας διαθέτει αρκετά σημεία πριζών, ώστε να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιο καλώδιο επέκτασης. Η ύπαρξη καλωδίων επέκτασης είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι χρειάζεστε αναβάθμιση καλωδίωσης. Δεν προσφέρουν πραγματικά ασφάλεια και σίγουρα δεν είναι απαραίτητα για εσάς εάν έχετε την υποδομή που απαιτείται.

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε την έλλειψη πριζών στο χώρο σας καλώντας έναν ηλεκτρολόγο. Την ίδια στιγμή που αυξάνετε τον αριθμό των πριζών σας, μπορείτε επίσης να προσθέσετε κάποιες εξόδους USB. Σε πολλές περιπτώσεις, το να αλλάζεις τις παλιές πρίζες εναλλασσόμενου ρεύματος με αντίστοιχες πρίζες USB διπλασιάζετε πραγματικά τον αριθμό των χρησιμοποιήσιμων πριζών, κάτι που είναι αρκετά σημαντικό.

Αποκλειστικό κύκλωμα του υπολογιστή σας

Μια άλλη εύκολη βελτίωση είναι να προσθέσετε ένα ειδικό κύκλωμα υπολογιστή για τον εξοπλισμό του γραφείου σας. Επειδή οι υπολογιστές χρησιμοποιούν πιο εξελιγμένα εξαρτήματα και είναι πιο ευαίσθητοι σε τυχόν διακυμάνσεις στην τάση του ρεύματος, ένα ειδικό κύκλωμα είναι απαραίτητο χαρακτηριστικό ασφαλείας. Αυτό το κύκλωμα απομονώνει τον εξοπλισμό του υπολογιστή σας από άλλες συσκευές σε άλλα κυκλώματα, όπως θερμαντήρες και ψυγεία που περιστασιακά αντλούν περισσότερη ισχύ.

Ό, τι συμβαίνει αλλού στο ηλεκτρικό σύστημα του σπιτιού σας, πλέον θα διαχωριστεί από το ειδικό κύκλωμα του υπολογιστή σας. Επίσης καθώς είστε εργαζόμενοι από το σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως η κατανάλωση της ηλεκτρικής σας ενέργειας θα είναι μεγαλύτερη, διότι χρησιμοποιείται τους δικούς σας πόρους για να παραχθεί η εργασία σας. Αυτό μεταφράζεται σε πιο “φουσκωμένους” λογαριασμούς ρεύματος για εσάς και περισσότερη επιβάρυνση στον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε λοιπόν να αναζητήσετε ένα ηλεκτρικό ρεύμα με χαμηλή χρέωση, ώστε να καναλώνετε την ίδια ποσότητα ενέργειας, με σχετικά μικρότερο κόστος.

Power Conditioner για την εξισορρόπηση της ηλεκτρικής τάσης

Μαζί με ένα προστατευτικό τάσης, ένα power conditioner αποτελεί μια φθηνή ασφάλιση και βοηθά στην παροχή σταθερού και αξιόπιστου ρεύματος στις συσκευές σας. Οι νέες ηλεκτρονικές συσκευές είναι εξελιγμένα αλλά και εύθραυστα εργαλεία, και ένα power conditioner μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη προστασία. Η ροή της ηλεκτρικής ενέργειας είναι πολύπλοκη και ένα power conditioner σίγουρα βοηθά στην προστασία του πιο ευαίσθητου εξοπλισμού σας.

Ενσύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο για καλύτερες ταχύτητες

Τέλος, η αντικατάσταση του Wi-Fi με μια ενσύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο μπορεί να προσφέρει μια πιο σταθερή σύνδεση που είναι καλύτερη για εργασίες υψηλού εύρους ζώνης, όπως μια τηλεδιάσκεψη. Εάν διαπιστώσετε ποτέ ότι το Wi-Fi σας είναι λίγο αναξιόπιστο, μια ενσύρματη σύνδεση θα λύσει αυτό το πρόβλημα. Ωφελεί και στη συνθήκη όπου η ύπαρξη πολλών χρηστών στο δίκτυο “ανταγωνίζονται” για το λεγόμενο bandwidth.

Παρόλο που μπορεί να ξεκινήσετε με λίγες αναβαθμίσεις στο χώρο εργασίας σας, μπορείτε να το μετατρέψετε σε ένα πιο ευχάριστο και πιο παραγωγικό σημείο δημιουργίας και σκέψης. Επίσης μπορείτε να αναζητήσετε Φθηνότερο ρεύμα από την Watt and Volt μέσω διαφόρων προγραμμάτων ηλεκτροδότησης, ώστε να εξοικονομήσετε ένα σημαντικό πόσο από τα λειτουργικά σας έξοδα. Έχετε τη δυνατότητα λοιπόν να αναπτυχθείτε και μέσω από το χώρο του σπιτιού σας και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, αρκεί βέβαια να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα αναβάθμισης που θα αλλάξουν σημαντικά τον τρόπο που μέχρι τώρα εργαζόσασταν.

ADVERTORIALS