Βάση πινακίδας και άλλα αξεσουάρ για την αγαπημένη σου μηχανή

Βάση πινακίδας και άλλα αξεσουάρ για την αγαπημένη σου μηχανή

Βάση πινακίδας και άλλα αξεσουάρ για την αγαπημένη σου μηχανή

Οι λάτρεις των μηχανών αγαπούν να περιποιούνται τις μοτοσικλέτες τους και να τους προσφέρουν τα καλύτερα αξεσουάρ για κάθε περίπτωση. Πάμε να δούμε κάποια από αυτά και να σου δώσουμε ιδέες για τις επόμενες αγορές σου.

we.JPG

Μια πρώτη επιλογή αποτελεί η βάση πινακίδας που ταιριάζει στα περισσότερα μοντέλα. Είναι συνήθως πλήρως ανακλινόμενες και κατασκευάζονται από αλουμίνιο και ανοξείδωτη ένωση. Οι βάσεις είναι πολύ πρακτικές διότι στηρίζουν με ασφαλή τρόπο την πινακίδας κυκλοφορίας ώστε να είναι σταθερή και εμφανής. Προσφέρουν εγγυημένη αντοχή στους κραδασμούς και διαθέτουν υποδοχές για φλας και φως πινακίδας. Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές και διάλεξε την κατάλληλη για τη δική σου μηχανή.

rnt.JPG

Επίσης σημαντικό αξεσουάρ είναι οι ζελατίνες μοτο, που προσφέρουν προστασία αλλά και εξελιγμένο design. Λειτουργούν ως ανεμοθώρακας και διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό που διώχνει τον αέρα προς τα πάνω. Έρχονται σε ημιδιάφανη φιμέ απόχρωση και προσφέρουν εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση. Επίσης, δεν απαιτείται καμία τροποποίηση στη μηχανή για την τοποθέτησή τους. Μπορείς να βρεις μια μοναδική συλλογή σε brands και να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

4h34.JPG

Ακόμη ένα σημαντικό αξεσουάρ είναι τα προβολάκια μηχανής για ασφαλείς μοτο-βόλτες! Είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τον φωτισμό αλλά και την οδήγηση με ασφάλεια. Μπορείς να βρεις πολλά στυλ και σχέδια, όπως προβολάκια led, που αυξάνουν κατά πολύ την ορατότητα σε δύσκολες συνθήκες. Διαθέτουν χαμηλή κατανάλωση λόγω τεχνολογίας led και παράλληλα μέγιστη φωτεινή ροή!

ukm.JPG

Αν θέλεις κι εσύ να εμπλουτίσεις τη μηχανή σου με τα πιο ποιοτικά αξεσουάρ, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα Moto Discovery, και βρες όλα αυτά που ψάχνεις σε μεγάλη γκάμα και απίθανες τιμές!

ADVERTORIALS