Γεννηματά: Η Ελλάδα βγήκε χαμένη από τη Σύνοδο Κορυφής - Να αναλάβει τις ευθύνες του ο Μητσοτάκης 

Γεννηματά: Η Ελλάδα βγήκε χαμένη από τη Σύνοδο Κορυφής - Να αναλάβει τις ευθύνες του ο Μητσοτάκης 
 
Επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής, εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά από τη βουλή
«Δυστυχώς η Ελλάδα βγήκε χαμένη από τη Σύνοδο Κορυφής, όλα τα υπόλοιπα είναι ωραιοποιήσεις. Δεν καταλαβαίνω πως ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει ικανοποιημένος». 
Με τα λόγια αυτά η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά σχολίασε από το βήμα της Βουλής τα αποτελέσματα της Συνόδου, εκφράζοντας τον προβληματισμό της όχι μόνο για τις επιλογές της κυβέρνησης αλλά και για το ίδιο το μέλλον της ΕΕ.  
«Δεν περίμενε αυτά τα αποτελέσματα ο ελληνικός λαός. Αποδείχθηκε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να υπερασπιστεί τις θέσεις και συμφέροντα χώρας. Έδωσε πολλά και πήρε υποσχέσεις. Ευχολόγια και υποσχέσεις που έχουν ειπωθεί ξανά αλλά δεν απέτρεψαν την επιθετικότητα της Τουρκίας», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «η ΕΕ έκανε πίσω! Υποχώρησε από την υπεράσπιση του Διεθνούς Δίκαιού και ανέχθηκε τις παράνομες δραστηριότητες της Τουρκίας ούτε θάρρος ούτε συνέπεια έδειξαν. Δεν τόλμησαν να πουν τη λέξη κυρώσεις. Τηρώντας απαράδεκτες ισορροπίες. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της μυστικής διπλωματίας και της κρυφής ατζέντας του κ. Μητσοτάκη. Με τις επιλογές του έχει ήδη αναλάβει τις ευθύνες εξ ολοκλήρου απέναντι στον λαό». 
 iefimerida.gr
ADVERTORIALS