Πινγκ πονγκ - Μια ιδέα για να οργανώσετε ένα πρωτότυπο πάρτι

Πινγκ πονγκ - Μια ιδέα για να οργανώσετε ένα πρωτότυπο πάρτι

Θέλετε να κάνετε ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό πάρτι, όπου οι επισκέπτες σας μπορούν να αλληλεπιδράσουν και να παίξουν;
Τι θα λέγατε για τη χρήση του τραπεζιού πινγκ πονγκ στο πάρτι με θέμα το τένις!

Παρακάτω θα δούμε μερικές ιδέες για να οργανώσετε το πιο διασκεδαστικό τένις πάρτι :


Προσκλήσεις για το πάρτι:

Για να δώσετε μια προσωπική πινελιά στην πρόσκλησή σας, στείλτε την εξατομικευμένη πρόσκληση με θέμα το τένις με τη δική σας δημιουργικότητα που θα μπορούσε να κάνει τον επισκέπτη σας πιο περίεργο για το πάρτι και για το θέμα του. Αν θέλετε να γίνετε δημιουργικοί με την πρόσκληση, πάρτε ένα κύλινδρο με τις μπάλες του πινγκ πονγκ και κολλήστε την πρόσκλησή σας στο σωληνάριο και στείλτε την στους καλεσμένους σας.

Πείτε στους καλεσμένους σας ότι πρέπει να έρθουν με ρούχα τένις, ώστε να είναι έτοιμοι να παίξουν πινγκ πονγκ όταν φτάσουν. Μπορείτε να κάνετε στην πρόσκληση μια ανακοίνωση ότι πρόκειται να συμμετάσχουν σε ένα τουρνουά πινγκ πονγκ. Αυτό θα τους εξάψει την περιέργεια, αλλά δεν θα ξέρουν ότι θα παίξουν πραγματικά σε ένα τραπέζι πινγκ πονγκ.

Διακόσμηση πάρτι :

Ρυθμίστε το τραπέζι του πινγκ πονγκ ως κεντρικό γήπεδο και οι "θεατές" δηλαδή οι επισκέπτες μπορούν να συγκεντρωθούν για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε σειρές καθισμάτων γύρω από το τραπέζι, ώστε να έχετε πραγματικά την αίσθηση ενός γηπέδου.
Μπορείτε να έχετε μερικές ρακέτες πινγκ πονγκ, μπάλες, ακόμη και τους σωλήνες από τις μπάλες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για διακόσμηση ώστε να γίνουν οι συνθήκες πιο ρεαλιστικές. Επίσης, έχοντας μερικά κίτρινα, πράσινα, λευκά μπαλόνια και σερπαντίνες γύρω από το δωμάτιο, μπορείτε να εμπλουτίσετε το θέμα του πάρτι.

Δραστηριότητα Εισαγωγής:


Προκειμένου να κάνετε τους καλεσμένους σας να νιώθουν σαν αθλητικές διασημότητες, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μικρή περιοχή ώστε τα ζευγάρια να βγάζουν τις φωτογραφίες τους ενώ περπατούν. Μπορείτε να έχετε μια γωνιά photo-booth με αντικείμενα όπως μπάλες, ρακέτες ή αθλητικές τσάντες για να τους κάνετε πραγματικά να μοιάζουν με αστέρια του αθλητικού χώρου. Μπορείτε να δημοσιεύσετε αυτές τις εικόνες σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, για να μοιραστείτε τη διασκέδαση με όλους όταν το πάρτι τελειώσει.


Παιχνίδια και δραστηριότητες πάρτι:

Όταν ο επισκέπτης μπαίνει μέσα, θα πρέπει να έχετε ένα μεγάλο πίνακα τουρνουά ώστε όλοι οι "παίκτες" δηλαδή οι καλεσμένοι να είναι εγγεγραμμένοι στον πίνακα τουρνουά. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σκορ, και στο τέλος να αναδειχτεί ο νικητής του τουρνουά. Για να διατηρήσετε τα πράγματα απλά και σύντομα, θα πρέπει ο κάθε αγώνα να διεξάγεται σε σύντομο χρονικό διάστημα ενώ ταυτόχρονα θα ακολουθούνται όλοι οι κανονισμοί του παιχνιδιού. Εάν έχετε πολλούς καλεσμένους ή έχετε έλλειψη χρόνου, μπορείτε να βάζετε τους καλεσμένους να παίζουν δυο δυο ή απλά να έχετε ένα τουρνουά ζευγαριού.

Έπαθλο νικητη:

Ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να κάνετε μια μικρή τελετή απονομής βραβείων για να ανακοινώσετε τον νικητή ή μπορείτε επίσης να μοιράσετε άλλα βραβεία, όπως της καλύτερης ενδυμασίας. Έχοντας ένα εξατομικευμένο τρόπαιο για τον νικητή με την ημερομηνία του πάρτι θα κάνει τους επισκέπτες χαρούμενους και θα μείνουν όλοι με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ADVERTORIALS