Πολάκης-Κωνσταντοπούλου: «Δεν ασχολούμαι Μαρία Αντουανέτα» – «Είσαι αγράμματο υποκείμενο»

Πολάκης-Κωνσταντοπούλου: «Δεν ασχολούμαι Μαρία Αντουανέτα» – «Είσαι αγράμματο υποκείμενο»

Δεν άφησε ασχολίαστα τα… πυρά της Ζωής Κωνσταντοπούλου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης χαρακτήρισε την κ. Κωνσταντοπούλου «Μαρία Αντουανέτα του δικαστικού δρόμου προς τον σοσιαλισμό» και την κάλεσε να συνεχίσει την… αυτοδιαπόμπευση.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook:

«Ο,τι και να πεις Μαρία Αντουανέττα του «δικαστικού δρόμου προς το σοσιαλισμό» δεν θα ασχοληθώ μαζί σου….σου φτάνει η προβολή από το σκάι-ξεφτίλες….είναι υπεραρκετή αυτοδιαπόμπευση …συνεχισε…».

 
 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε στον Παύλο Πολάκη εξαπολύοντας δριμεία επίθεση μέσω Twitter: «Το κανίς του Τσίπρα ασχολήθηκε χωρίς να ασχοληθεί… Να ξέρετε ότι τα Δικαστήρια στέλνουν και φυλακή. Όχι για την ανορθογραφία. Για τους θανάτους, τις μίζες, την προδοσία, το ξεπούλημα της χώρας. Υπάρχουν πάντα και τα ελικόπτερα. Ζητώ συγγνώμη από τα έξυπνα τετράποδα».

 

Το κανίς του Τσίπρα ασχολήθηκε χωρίς να ασχοληθεί…
Να ξέρετε ότι τα Δικαστήρια στέλνουν και φυλακή. Όχι για την ανορθογραφία.
Για τους θανάτους, τις μίζες, την προδοσία, το ξεπούλημα της χώρας.
Υπάρχουν πάντα και τα ελικόπτερα.
Ζητώ συγγνώμη από τα έξυπνα τετράποδα ;)

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Zoe Konstantopoulou

 Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση η οποία όπως είπε έχει υπουργούς σαν τον Παύλο Πολάκη. «Αυτό το υποκείμενο, το αγράμματο υποκείμενο ο Πολάκης έκανε πλάκα με τους νεκρούς στο Μάτι, κοροϊδεύοντας και τους νεκρούς σε μία άλλη χώρα με αναφορές στην Δούρου», είπε η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων για την κάλυψη του κ. Πολάκη από τον πρωθυπουργό, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε πως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είναι το «κανίς (σκυλάκι) του Τσίπρα και ο Τσίπρας το κανίς του Τραμπ». Στην συνέχει «αποκάλυψε» το παρασκήνιο πίσω από την υπουργοποίηση του Παύλου Πολάκη λέγοντας πως: «όταν ο Τσίπρας το 2015 έφερε την προδοσία, ο Πολάκης απαίτησε να μιλήσει στην συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ εκτός σειράς και υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας για την κάλυψη της προδοσίας τον διόρισε υπουργό», είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας για τον κ. Τσίπρα η πρώην πρόεδρος της Βουλής τον χαρακτήρισε αδίστακτο, γιατί «πήρε το ΟΧΙ των Ελλήνων και το έκανε ΝΑΙ», ενώ τόνισε πως είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός στην μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας.

 
 
ADVERTORIALS