Μετά από δουλειά 7,5 μηνών ο μεγαλύτερος όμιλος ΜΜΕ της Τουρκίας στην Κω,για τα 4 χρόνια του kosnews24.gr.Γράφει ο Γ. Λιοδάκης

Μετά από δουλειά 7,5 μηνών ο μεγαλύτερος όμιλος ΜΜΕ της Τουρκίας στην Κω,για τα 4 χρόνια του kosnews24.gr.Γράφει ο Γ. Λιοδάκης

Σαν χθες θυμάμαι εκείνη την Παρασκευή του Γενάρη που ξεκινήσαμε τις διαδικασίες να ετοιμάσουμε μια πρόταση έτσι ώστε ο Power Fm 100,ο μεγαλύτερος ραδιοφωνικός σταθμός της Τουρκίας,να έρθει στην Κω για τον εορτασμό των 4 χρόνων λειτουργίας του kosnews24.gr.

Αρχικά αξίζει να κάνω μια μικρή παρένθεση και να εξηγήσω τι ''σημαίνει'' Power Fm 100.O Power Fm 100 είναι ο δημοφιλέστερος ραδιοφωνικός σταθμός της Τουρκίας με εκατομμύρια ακροατές ,ανήκει στον όμιλο Power Group στον οποίο ανήκουν επίσης 7 ραδιοφωνικοί σταθμοί και ένα τηλεοπτικό κανάλι. Ιδιοκτήτης του Power Group είναι ο Cem Hakko ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της Τουρκίας,στον οποίο εκτός από το Power Group ανήκουν ο μεγαλύτερος οίκος μόδας της Τουρκίας (VAKKO),η σοκολοτοβιομηχανία (VAKKO) αλλά και πολλές ακόμα επιχειρήσεις.

Γίνεται αντιληπτό το μέγεθος του CEM HAKKO ,ως επιχειρηματία, αλλά και του Power Group.Από την αρχή στο kosnews24.gr γνωρίζαμε τη δυσκολία του εγχειρήματος αλλά η όρεξη μας για τη δουλειά μας αλλά και τη διαφήμιση του νησιού μας στην Τουρκία ήταν αρκετή για να ξεκινήσουμε τις πρώτες επαφές με τους Managers του ομίλου.Έτσι μετά από συζητήσεις που διήρκεσαν περισσότερο από ένα μήνα,οι managers του Power Fm μας ζήτησαν να τους επισκεφθούμε στην Τουρκία και να τους αναλύσουμε το project μας.Έτσι και έγινε.

Για 3 ημέρες πήγαμε στην Τουρκία,επισκεφθήκαμε τους ανθρώπους του Power Fm και με μια πρόταση που δεν τους άφηνε περιθώρια να αρνηθούν γυρίσαμε στην Κω έχοντας δώσει τα χέρια για την παρουσία του Power Fm στο μεγάλο event του εορτασμού των 4 χρόνων λειτουργίας του kosnews24.gr και φυσικά για τη διαφήμιση του νησιού μας στην Τουρκία.

Η συνέχεια ήταν δύσκολη καθώς ειδικά τον πρώτο μήνα έπρεπε να βρεθούν οι χορηγοί,οι οποίοι σε μια δύσκολη εποχή θα έπρεπε να δώσουν μεγάλα ποσά έτσι ώστε να καλυφθούν τα έξοδα αυτού του τεράστιου εγχειρήματος. Στο σημείο αυτό νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω αρχικά τον ιδιοκτήτη του Μύλου Ζαχαρία Παππούλη και τον manager του Μύλου Μουσταφά Γιαρέν οι οποίοι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη συνεργασία.Τον Νίκο Βιερη ιδιοκτήτη του εστιατορίου SPITAKI,τον Γιώργο Χατζηστεφανή αποκλειστικό αντιπρόσωπο Κω-Νισύρου του Black Energy,τον Νίκο Πουλιού ιδιοκτήτη του Kos Aktis και φυσικά τον άνθρωπο που μας στήριξε με όλες του τις δυνάμεις Κυριάκο Ψαρομπά,ιδιοκτήτη της ARGO.

Αφού λοιπόν καλύψαμε το Budjet του εγχειρήματος,ξεκίνησε η διοργάνωση της 3 ήμερης παρουσίας του Power Fm 100 στην Κω.Κάτι το οποίο διήρκεσε γα περισσότερο από 2 μήνες.Σημαντικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια έπαιξαν και δυο άνθρωποι του επιμελητηρίου Κω ο Πασχάλης Βρακίδης και ο Δημήτρης Σαράντης,οι οποίοι βοήθησαν στα μέγιστα έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν σημαντικές συνεργασίες του kosnews24.gr με φορείς της Τουρκίας.

Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία μπορώ να γράψω για αυτή την προσπάθεια,δουλειά 7,5 μηνών όμως δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε ενα κείμενο,για αυτό κλείνοντας θα αναφέρω μόνο μερικά στοιχεία για την συνεργασία με τον Power Fm.

Στη συνεργασία του kosnews2.gr με τον Power Fm περιλαμβάνεται διαφήμιση της Κω στην Τουρκία μέσω του σταθμού τόσο από την συχνότητα του όσο και από τα Social Media (διάρκειας 45 ημερών).Εκτός από το διαφημιστικό spot και τα poster η Κως διαφημιζόταν μέσω των εκπομπών του Power Fm καθημερινά.

Ακόμα πραγματοποιήθηκε συνεργασία μεταξύ του kosnews24.gr και των managers των Μαρίνων Palmarina Bodrum (μια απο τις μεγαλύτερες της Ευρώπης) και της D-Marin με εκατοντάδες yachts να έρχονται στην Κω για το event με τον Power Fm.

Να τονίσουμε ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα αλλά και στην Τουρκία θα πραγματοποιηθεί για 12 ώρες live το πρόγραμμα του Power Fm από την Κω και τον Μύλο, κάτι που όπως καταλαβαίνετε θα διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο την Κω στην Τουρκία αφού εκατομμύρια ακροατές για 12 ώρες θα ''βομβαρδίζονται'' με τα καλύτερα λόγια για το νησί μας.

Έτσι την Παρασκευή 8 Αυγούστου από τις 17:00 έως τις 05:00 ξεκινάει το μεγάλο event του kosnew24.gr στον Μύλο για τα 4 χρόνια λειτουργίας του.Δείτε το πρόγραμμα.

Ελεύθερη Είσοδος/Free Entrance

17.00-18.00 Power Fm chat zone live ( live from power fm )
18.00-20.00 Dj Nikos Lamprakis
20.00-22.00 Power Master Djs Back 2 Back —live from power fm
22.00-00.00 David Dee Vision (Ibiza)


Έναρξη Full Moon Party
00:00-01.00 :Tankut Karakurt
01:00-02.00 Dj Funky C
02.00-.05.00 David Dee Vision

 1240142 10203852535178138 122370495 n

ADVERTORIALS