Μεγάλη συνεργασία του kosnews24.gr με τις 2 μεγαλύτερες μαρίνες του Bodrum.Θα γεμίσει με yachts η Κως 7-8-9 Αυγούστου.

Μεγάλη συνεργασία του kosnews24.gr με τις 2 μεγαλύτερες μαρίνες του Bodrum.Θα γεμίσει με yachts η Κως 7-8-9 Αυγούστου.

Με σκοπό τον εορτασμό των 4 χρόνων λειτουργίας του kosnews24.gr και την μεγάλη συνεργασία με τον Power Fm 100,τον μεγαλύτερο ραδιοφωνικό σταθμό της Τουρκίας,πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση στο Bodrum στις Μαρίνες Palmarina Bodrum και D-Marin (Turgutreis Marina) με σκοπό τη διοργάνωση 3ημέρου ταξιδιού στην Κω και τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 4 χρόνων λειτουργίας του kosnews24.gr και το μεγάλο event με τον Power Fm.

Με χαρά τόσο ο Διευθυντής της Μαρίνας D-MARIN κ. Faruk Gunlu όσο και διευθυντής της Μαρίνας Palmarina Bodrum κ. Cenk Bircan συμφώνησαν να υπάρξει η στήριξη της μεγάλης αυτής συνεργασίας και έτσι δεκάδες yachts θα βρεθούν εκείνες τις ημέρες στο νησί μας.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η βοήθεια των ανθρώπων του επιμελητηρίου, κυρίων Δημήτρη Σαράντη και Πασχάλη Βρακίδη οι οποίοι έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η συνεργασία,καθοριστική όμως ήταν και η βοήθεια της γνωστής δικηγόρου του Bodrum Berna Arican.

Η μεγάλη εκδήλωση με τον Power Fm 100 θα διαφημίζεται καθημερινά στους ιδιοκτήτες αλλά και στα πληρώματα των χιλιάδων yachts που επισκέπτονται τις 2 μαρίνες.

Δείτε φωτογραφίες από τις σημερινές συναντήσεις.

Από τα αριστερά προς τα δεξιά Ο Αντιπρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του ΕΒΕΔ, Σαράντης Δημήτρης,Ο διευθυντής της Μαρίνας Palmarina Bodrum,Cenk Bircan και ο ιδιοκτήτης του kosnews24.gr Λιοδάκης Γιώργος.

bodrum91

Από τα αριστερά προς τα δεξιά η δικηγόρος Berna Arican,ο Αντιπρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του ΕΒΕΔ, Σαράντης Δημήτρης,ο διευθυντής της Μαρίνας D-Marin,Faruk Gunlu και ο ιδιοκτήτης του kosnews24.gr Λιοδάκης Γιώργος.

bodrum96

ADVERTORIALS