Οι 400 της Κω...Γράφει ο Γιώργος Λιοδάκης.

Οι 400 της Κω...Γράφει ο Γιώργος Λιοδάκης.

 

400 υποψήφιοι θα δώσουν τη μάχη για το σταυρό στις δημοτικές εκλογές του 2014 για το Δήμο της Κω,δηλαδή κάθε οικογένεια θα έχει και έναν υποψήφιο.Θα μου πείτε είναι κακό να θέλουν 400 συμπολίτες μας να προσφέρουν στο νησί τους; Φυσικά και όχι αλλά επειδή η κοινωνία είναι μικρή και τίποτα δεν μένει κρυφό από τους 400 υποψηφίους κάποιοι δεν είχαν ποτέ στο νου τους να είναι υποψήφιοι και ούτε ίσως ποτέ την πρόθεση να εκλεγούν σύμβουλοι και να διαδραματίσουν ένα ρόλο και καμιά, ίσως, σχετική εμπειρία ή φιλοδοξία,κάποιοι άλλοι επιστρατεύονται, κυριολεκτικά με παρακάλια,άλλοι με πιέσεις και άλλοι με υποσχέσεις.

Δυστυχώς, αντί οι παρατάξεις να καταρτίσουν το ψηφοδέλτιό τους με άτομα τα οποία μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά σε αυτόν τον τόπο προτίμησαν να παίξουν το επικοινωνιακό παιχνίδι των εφημερίδων λες και ο νικητής βγαίνει την ημέρα κατάθεσης των ψηφοδελτίων με κριτήριο το πόσα άτομα έχει στο ψηφοδέλτιό του.

Μέχρι τις εκλογές απομένουν λιγότερο από 3 εβδομάδες εγώ προσωπικά περιμένω να δω τις προγραμματικές θέσεις της κάθε παράταξης και όχι τo πόσα άτομα έχει στο ψηφοδέλτιό της. Περιμένω , όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι να πάρουν θέση στα προβλήματα του νησιού και να παρουσιάσουν στους δημότες το σχεδιασμό τους χωρίς «κρυφά σημεία». . Είναι η ώρα να βρει η Κως τον υγιή πολιτικό της βηματισμό.

Υ.Γ. Να τονίσω πως ανάμεσα στους 400 υποψήφιους υπάρχουν σε κάθε παράταξη άνθρωποι οι οποίοι έχουν τις γνώσεις,το μεράκι αλλά και την ικανότητα να προσφέρουν στο τόπο τους. Ελπίζω οι Κώοι να εκλέξουν τους καταλληλότερους άσχετα με το ποια παράταξη θα είναι η επόμενη Δημοτική Αρχή.

Για το kosnews24.gr,

Λιοδάκης Γιώργος

ADVERTORIALS