Ενωμένοι μπορούμε πολλά.

Ενωμένοι μπορούμε πολλά.

Ενωμένοι μπορούμε πολλά.Γράφει ο Γιώργος Λιοδάκης

 


Φίλες και φίλοι,  γεια σας!

Στην Ελλάδα τη δεκαετία του '80 τα καφενεία είχαν χωριστεί ανάλογα με τις πολιτικές πεποιθήσεις των θαμώνων αλλά και των καφετζήδων και αλίμονο αν έκανε το λάθος κανείς και πήγαινε στο αντίπαλο καφενείο.Ο απόλυτος διχασμός!Μπορεί εν έτει 2014 να πέρασαν οι εποχές των χωριστών καφενείων, όμως ο διχασμός ξανασηκώνει όλο και περισσότερο το κεφάλι του. Κι αυτό φαίνεται και τοπικά στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου.Εκλογές η χαρά του Έλληνα.Τσακωμοί μεταξύ των ψηφοφόρων αντίπαλων παρατάξεων,χαμηλό επίπεδο λόγου,κλικς και δημοσιότητα.Χαμός και παρακμή στο σκηνικό των δημοτικών εκλογών της  Κω κι όπως λέει και ο Στέλιος Ράμφος,όπου δεν υπάρχει ισορροπία λόγου και αισθήματος, στην κουλτούρα, στις συμπεριφορές και στις νοοτροπίες των ανθρώπων, ατροφεί η κρίση και η λογική και κυριαρχεί μια βίαιη συναισθηματική αντίδραση των ανθρώπων. Είμαστε ακόμη  λογικά ανήλικοι.

 

Ήρθε η ώρα λοιπόν  για ριζοσπαστικές αλλαγές. Έχουμε τη δύναμη να αναλάβουμε την ευθύνη των επιλογών μας και των συμπεριφορών μας. Την κρίσιμη για τον τόπο μας χρονική περίοδο, η συμπεριφορά όλων, υποψηφίων και ψηφοφόρων, επιβάλλεται να είναι διαφορετική από εκείνη που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια.Διαφορετικά χάνουμε  την ουσία των πραγμάτων.Υπάρχει κάποιος που δεν θέλει αυτός ο τόπος να πάει μπροστά,υπάρχει κάποιος που δεν θέλει ένα νέο νοσοκομείο,υπάρχει κάποιος που δεν θέλει ένα νέο λιμάνι,ένα καλύτερο αεροδρόμιο,μια καλύτερη τουριστική πολιτική κ.λ.π.Εάν υπάρχει έστω και ένας τότε κάτι δεν πάει καλά.Εάν όμως όλοι συμφωνούμε στα απλά, γιατί τέτοιος φανατισμός και τέτοια κόντρα σε ένα νησί 30.000 που το μόνο που δεν χρειάζεται τώρα είναι να διχαστεί.Ας ανοίξουν όλοι οι υποψήφιοι τα χαρτιά τους και ας κρίνει ο λαός της Κω ποια πολιτική προτιμάει και ποια πρόσωπα.  Ας προσέξει  με αίσθημα  ευθύνης και ο ψηφοφόρος ποιον θα ψηφίσει , ποιον θα εκλέξει.



Την επόμενη μέρα όμως όλοι μαζί ενωμένοι θα δουλέψουμε ο καθένας από το πόστο του για μια καλύτερη Κω,για την Κω που μας αξίζει.

Οι Κώοι ενωμένοι μπορούμε πολλά,ας το καταλάβουμε επιτέλους!
;

ADVERTORIALS