Η Εθνική Δράση κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας υλοποιείται από το Yπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
Ο ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ , στo πλαίσιo των κοινωνικών του δράσεών, συμμετέχει στην Εθνική Δράση κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας μέσω του προγράμματος “Healthy Hoops 4ALL”.
Η Εθνική Δράση κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας υλοποιείται από το Yπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.
Εθνική Δράση για την αντιμετώπιση της Παιδικής Παχυσαρκίας αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα με στόχο την πρόληψη και την καταπολέμηση της, μέσω της προώθησης και υιοθέτησης υγιεινών διατροφικών συνηθειών και σωματικής δραστηριότητας.
Ο σύλλογος μας συμμετέχοντας σε αυτή την Εθνική προσπάθεια, προσφερει 15 θέσεις δωρεάν στις ακαδημίες καλαθοσφαίρισης του συλλόγου, για παιδιά από 5 έως 14 ετών.
Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφείο του συλλόγου μας, Αρτεμισίας 37 ( ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:09-20:00) ή να επικοινωνήσετε καλώντας στο 6944444968.
Η Εθνική Δράση κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας υλοποιείται από το Yπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
Παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι προϋποθέσεις για την άσκηση αλιευτικού τουρισμού, οι ευκαιρίες χρηματοδότησης ενώ ακολούθησε συζήτηση μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων στον αλιευτικό τουρισμό. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση και η ανάλυση των δεδομένων μιας επιτυχημένης επιχείρησης αλιευτικού τουρισμού που δραστηριοποιείται στην Κεφαλλονιά.
Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2025 με τον Σάββα Γιαννουκά
Η Ουγγαρία, η Γαλλία και το Βέλγιο συγκαταλέγονται στα κράτη-μέλη που εξακολουθούν να εισάγουν ρωσικό φυσικό αέριο