Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας: Φορτωμένος με μετάλλια γύρισε από τη Χαλκίδα ο Κωακός

Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας: Φορτωμένος με μετάλλια γύρισε από τη Χαλκίδα ο Κωακός

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με 9 μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι 5 αθλητές του Κωακού ομίλου ποδηλασίας από την Χαλκίδα, όπου έλαβαν μέρος στο διήμερο αγώνα του κυπέλου που διοργάνωσε η alter bikes.

Δημιουργώντας μια ομάδα παίδων- κορασίδων και μια παμπαίδων -Παγκορασίδων και οι οποίες θα πάνε να πάρουν την εμπειρία ενός ευρωπαϊκού κυπέλου στην Σουηδία τον Αύγουστο.

Άξιοι εκπρόσωποι του νησιού μας στη Χαλκίδα αναδείχτηκαν και τις δυο μέρες οι αθλητές μας, που σε όλους τους αγώνες του κυπέλου πρωταγωνίστησαν.

Στα αποτελέσματα: Τα κορίτσια μας στις παγκορασίδες έκαναν το 1-2 και τις δυο ημέρες με την Αλευράκη να κατακτά δυο χρυσά και την Σαμάρα δύο ασημένια μετάλλια. Αυτές ήταν και οι τελικές τους θέσεις στην γενική βαθμολογία και των 8 αγώνων.

Στους παίδες, ο Αλευράκης κέρδισε και τις δυο ημέρες, ενώ ο Καραγιάννης ήταν 3ος το Σάββατο και δεύτερος την Κυριακή.
Ο Μπάνα Κλεμέντ το Σάββατο κατάφερε να τερματίσει 5ος, ενώ την Κυριακή ήρθε στην Τρίτη θέση, καταφέρνοντας τα αγόρια να έχουν όλο το βάθρο της Κυριακής δικό τους.
Στη γενική των αγοριών, δεύτερος στο σύνολο των αγώνων ήταν ο Αλευράκης και τρίτος ο Κωστογλάκης και οι δύο με δυο αγώνες λιγότερους.

Στις κορασίδες, 3η τερμάτισε η ζωή Δανάη Σιδέρη και αυτή με 4 αγώνες λιγότερους.

Εξακολουθούμε λοιπόν ως όμιλος, να κάνουμε την Κω γνωστή ανά την Ελλάδα καθώς η εξωστρέφεια είναι το χαρακτηριστικό τις ομάδας μας και να είμαστε υπολογίσιμη δύναμη παρά τις όποιες ατυχίες.

Συνεχίζουμε με τους επόμενους δύο αγωνιστικούς στόχους της χρονιάς, που έρχονται μέσα στον επόμενο μήνα.

Ευχαριστούμε Sernikos bikes Sante cafe Top gear ενοικιάσεις moto Zaman fu burger house Rafnar hellas Blue star ferry’s Berto luccy Pirros μεταλλικές κατασκευές Χατζηδαυηδ μεταφορές Bti travel agency Kos Marina Pergaminos cars Υδροκαλ Oyster πάρκινγκ σκαφών Λαύριο

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους έγκριτους δημοσιογράφους των ΜΜΕ που αναδεικνύουν συνεχώς την προσπάθεια μάς για την ανάπτυξη της ποδηλασίας στη Κω και στα Δωδεκάνησα μάς.

Με ιδιαίτερη τιμή,

Γραφείο Τύπου
Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας

ADVERTORIALS