ΑΕΤΟΣ ΚΩ - Η κοπή της πίτας του συλλόγου - Τιμώμενο πρόσωπο ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Καράτε Στέφανος Ξένος

ΑΕΤΟΣ ΚΩ - Η κοπή της πίτας του συλλόγου - Τιμώμενο πρόσωπο ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Καράτε Στέφανος Ξένος
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
 
 
Ο Αετός Κω 33 καρατίων χρόνων έκοψε την βασιλόπιτα
Τιμώμενο πρόσωπο ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Καράτε Στέφανος Ξένος 
Ο Αετός Κω ξεκίνησε τη νέα αθλητική χρονιά και πάλι δυναμικά, πιστός στις υποσχέσεις του ως είθισται, με τις καλύτερες διαθέσεις με διοργανώσεις διεθνούς επιπέδου που κόβουν την ανάσα. 
Αρχικά φόρεσε τα γιορτινά του με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας με τον σωματειακό προπονητή του Αποστόλη Παπανικολάου. Οι τυχεροί για το φλουρί ήταν ο Κεσίδης Ανδρέας που κέρδισε σετ φόρμας με λογότυπα Αετός Κω, η Τυρά Ειρήνη μία συνδρομή αξίας 50 ευρώ και η Κοντογούρη Αμαρυλλίς ένα καπέλο του συλλόγου.
Η χρονιά που πέρασε σημαδεύτηκε με πολλές εκδηλώσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα με την συμμετοχή κορυφαίων Παγκόσμιων και Πανευρωπαϊκών πρωταθλητών που μοιράστηκαν τις γνώσεις τους με τους αθλητές του συλλόγου.
Ο αετός Κω κλείνοντας 33 χρόνια πρόσφορης  ενεργητικής αγωνιστικής παρουσίας και με δραστηριότητες κοινωνικού χαρακτήρα, επιβεβαιώνεται ότι είναι ένας πρωταθλητής σύλλογος εντός και εκτός tatami!
Το Σαββατοκύριακο επεφύλαξε δυνατές εκπλήξεις,
καθώς η παρουσία του Νο 1 αθλητή στον κόσμο, Στέφανου Ξένου που  στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής 2023 στην κατηγορία του, ήταν γεγονός. 
Η τιμητική του παρουσία ολοκληρώθηκε και με την προσωπική του συμμετοχή, διδάσκοντας αγωνιστικές τεχνικές στους αθλητές του συλλόγου, τον οποίο άπαντες έχουν πρότυπο και πηγή έμπνευσης. Εξ άλλου ο αναφερόμενος προέρχεται από οικογένεια πρωταθλητών, τόσο από τους γονείς του όσο και από τα αδέρφια του και αποτελεί το παρόν και το μέλλον του ελληνικού καράτε σε διεθνές επίπεδο.
Όσον αφορά την εκδήλωση  παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κρητικός Ιωάννης και ο επιχειρηματίας κ.Σιφάκης Ηλίας.
Ο αθλητικός σύλλογος κάνοντας τον απολογισμό του όλα τα χρόνια  συνοδεύονται μέσα από διοργανώσεις με εκλεκτούς αθλητές, δημιουργεί αθλητές μέσα από πρότυπα, χτίζοντας χαρακτήρες και δημιουργώντας ισχυρές προσωπικότητες. Στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο ψυχικά, πνευματικά και σωματικά το σύνολο των αθλητών του, με υπομονή και μεράκι ο προπονητής του συλλόγου Αετός Κω, θέτει τις βάσεις μέσα από αθλητικές δράσεις υλοποιώντας τους στόχους τους και δημιουργεί τους αθλητές του μέλλοντος. 
Την διαφορά την κάνουν και οι γονείς που συμπαρίστανται και με κάθε τρόπο στηρίζουν τις επιλογές μας. Το άθλημα του καράτε κάνει την διαφορά με την συμμετοχή όλων και δίνεται η δυνατότητα όλα τα παιδιά να απασχολούνται και μέσα από την άθληση να γίνονται χρηστικοί άνθρωποι στον εαυτό τους και στην κοινωνία.
Με της θερμότερες ευχαριστίες για το νέο αυτό δυναμικό ξεκίνημα, ευχαριστούμε όλους όσους υποστηρίζουν της δράσεις μας. 
Ευχαριστούμε θερμά και προσωπικά τον κ. Σηφάκη Ηλία για την ευγενική του χορηγία προς τον σύλλογο Αετό Κω. 
Ευχαριστούμε θερμά όλους του υποστηρικτές μας που με την δική τους βοήθεια όλα έχουν αίσιο τέλος. 
Τέλος ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται και πιστεύουν στα παιδιά τους και τα ωθούν να μεγαλώνουν μέσα από την άθληση του Καράτε. 
Κλείνοντας ένα τεράστιο από καρδιάς ευχαριστώ στον Δήμο της Κω για όλα αυτά τα χρόνια που μας παραχωρεί την αίθουσα πολεμικών τεχνών, κάνοντας με αυτό τον τρόπο το έργο μας πιο αποτελεσματικό. 
Οι δράσεις συνεχίζονται με επόμενο σταθμό τον Παγκόσμιο πρωταθλητή Γιώργο Τζάνο, Εθνικό προπονητή καράτε που στις 2/3-2-2024, για πολλοστή φορά θα ξαναβρεθεί και θα διδάξει στον Αετό Κω. 
Και βέβαια η συμμετοχή μας στα εθνικά πρωταθλήματα στο αμέσως επόμενο διάστημα, σηματοδοτεί τον στόχο μας που είναι αρχικά η ανάδειξη Πανελληνίων πρωταθλητών. Έχουμε όνειρα και θα τα πραγματοποιήσουμε μέσα από τους στόχους μας.
ADVERTORIALS