A.O. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ: Στον πρώτο του αγώνα AQUATHLON ο Ροΐδης

A.O. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ: Στον πρώτο του αγώνα AQUATHLON ο Ροΐδης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AQUATHLON Ο ΡΟΪΔΗΣ

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου διοργανώθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών από το αθλητικό σωματείο της Αθήνας «ΙΩΝΑΣ», ένας πανέμορφος αγώνας τριάθλου και Aquathlon, με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων λειτουργίας του ολυμπιακού κέντρου.

Στον αγώνα Aquathlon Kids είχε την ευκαιρία να πάρει το «βάπτισμα του πυρός» σε αγώνες αυτού του είδους και ένας εκ των νεαρότερων αθλητών της Ακαδημίας Κω, ο 11χρονος Δημήτρης Ροΐδης.

Τον αθλητή, σε αυτόν τον πρώτο του αγώνα, συνόδευσαν ο πατέρας του και ο Γενικός Αρχηγός της Ομάδας, έχοντας μάλιστα και την ευκαιρία να συζητήσουν με τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος στο άθλημα του τριάθλου, κο Κρομμύδα, ο οποίος εξέφρασε τον θαυμασμό του για την προσπάθεια της Ακαδημίας Κω και της γνώριμής του, προπονήτριας του σωματείου μας, κας Ταμάρας Μαρίας Τουμπαζή, στην ενεργοποίηση αυτού του συναρπαστικού αθλήματος στον νησί μας.

Αναφορικά με τον αγώνα που έλαβε χώρα, το Aquathlon Kids διεξήχθη μετά την ολοκλήρωση του αγώνα τριάθλου των ανδρών και περιλάμβανε συνολικά 400 μέτρα κολύμβησης και 1200 μέτρα αγώνα δρόμου.

Ο μικρός μας αθλητής με την απόδοσή του στο αγώνα, στον οποίον τερμάτισε στη δεύτερη θέση κέντρισε το ενδιαφέρον, δείχνοντας πάρα πολύ καλά στοιχεία τόσο στην τεχνική της κολύμβησης όσο και στο τρέξιμο και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλους τους αθλητές μας, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική χρονιά τόσο στην ποδηλασία όσο και στο τρίαθλο.

Είναι συναρπαστικό να είσαι στην Ακαδημία Κω.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

IMG_9724.jpg

IMG_9723.jpg

IMG_9722.jpg

IMG_9721.jpg

IMG_9720.jpg

IMG_9718.jpg

IMG_9717.jpg

IMG_9705.jpg

IMG_9685.jpg

IMG_9671.jpg

IMG_9662 - Αντιγραφή.jpg

ADVERTORIALS