ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα στην ποδηλασία για το 2023

ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα στην ποδηλασία για το 2023

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2023



Η ΕΟΠ ανακοίνωσε τα προσωρινά αποτελέσματα στην ποδηλασία.Αναμένεται να καταμετρηθεί ακόμα ο αγώνας στο Γέρακα που συμμετείχαμε με αρκετά μετάλλια αλλά ακόμα δεν εχει βαθμολογηθεί αλλά και στου Ζωγράφου που και πάλι θα συμμετέχουμε.


Για 7η συνεχόμενη χρονιά ο σύλλογός συνεχίζει να φιγουράρει στις 2 πρώτες θέσεις του νησιού μας.Φέτος στη 2η θέση  πίσω από τον πρωταθλητή Κωακό όμιλο ποδηλασίας του οποίου και του δίνουμε τα συγχαρητήρια μας αλλά και στις υπόλοιπες 4 ομάδες του νησιού που ανέδειξαν τη ποδηλασία του νησιού μας σε όλη την Ελλάδα αναδικνύοντας για άλλη μια φορά το σύνθημα ΚΩΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ.


Ο σύλλογός μας συμμετείχε σχεδόν σε όλους τους αγώνες στα Δωδεκάνησα αλλά και στο Γέρακα και το Μαραθώνα και θα πάει και στου Ζωγράφου και βέβαια συμμετείχε στα 2 πανελλήνια πρωταθλήματα που έγιναν σε Καρπενήσι και Αγρίνιο με καλύτερη θέση τη 4η σε όλη την Ελλάδα για τη Ζωή Δανάη Σιδέρη αλλά και την 9η για την Ανδριάνα Σαμαρά .Επίσης συμμετείχαμε σε Σύμη,Ψέριμο αλλά και στη Τουρκία.


Για 1η φορά τα παιδιά μας διεκδίκησαν πανελλήνια μετάλλια και αυτό βέβαια οφείλεται αποκλειστικά στο προπονητή μας Γεωργαντζή Δημήτριο που ανέδειξε αυτά τα παιδιά μέσα σε μόνο 2 χρόνια.


Είμαστε σίγουροι ότι το μέλλον είναι δικό τους και σύντομα θα τα δούμε σε μεγάλες ομάδες που θα διεκδικούν την 1η θέση σε όλη την Ελλάδα.


Ο σύλλογός μας τερμάτισε στην 26η θέση σε όλη την Ελλάδα επί συνόλου 79 σωματείων.


Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας

Τον ΜΕΓΑ χορηγό ΕΜΜ. ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ και ΥΙΟΙ Ο.Ε.

Τους μεγάλους χορηγούς, SERNIKOS BIKES, BERTOLUCCI , BEST BIKES KAKKIVELIS ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙΖΕRSHOP

Τους υπόλοιπους χορηγούς μας, JUMBO ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ, ΝΕΣΚΕΣ ΜΑΡΚΕΤ ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ,εστιατόριο ΟΛΥΜΠΙΑ 2, PIZZA CON, ΚΑΝΤΙΝΑ STREET FOOD, ZAMAGIAS ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΦΕ, ZAMAN FU  PIZZERIA LA STREGA, ΚΡΗΤΙΚΟΣ SUPER MARKET

Ευχαριστούμε επίσης και όλα τα τοπικά ΜΜΕ που είναι δίπλα μας και αναδεικνύουν όλες τις ποδηλατικές εκδηλώσεις του νησιού του ποδηλάτου

12sports.gr aegeanews.gr, giafkasports.gr , kosnews24.gr , kostv.gr kostoday.gr nisoskos.gr,   ekfrasi97.gr ,radioproto.gr , city93.gr , vimatisko.gr https://www.stathmosnet.gr/ 

ADVERTORIALS