Θα διενεργηθεί διαγωνισμός για την Προμήθεια και Τοποθέτηση Συνθετικού Τάπητα (τύπου ταρτάν) στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα

Θα διενεργηθεί διαγωνισμός για την Προμήθεια και Τοποθέτηση Συνθετικού Τάπητα (τύπου ταρτάν) στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα

Η φθορά στο ταρτάν στο νέο Στάδιο Ανταγόρα, εδώ και αρκετό καιρό, προκαλεί προβλήματα στην άθληση τόσο στους συμπολιτές μας που επιλέγουν το στάδιο για να γυμναστούν όσο και στους αθλητές οι οποίοι πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους στο Στάδιο.

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κω εγκρίνοντας τους όρους διακήρυξης του Ανοικτού Κάτω των Ορίων Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την «Προμήθεια και Τοποθέτηση Συνθετικού Τάπητα (τύπου ταρτάν) στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα»προϋπολογισμού 448.695,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 17%.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με την ανοικτή διαδικασία του άρθρου 27 του ν. 4412/16. , το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αντικείμενο της Σύμβασης είναι η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων στίβου στο νέο στάδιο Ανταγόρας του Δήμου Κω, με την προμήθεια και τοποθέτηση νέου ελαστικού πολυουρεθανικού τάπητα (τύπου ταρτάν) με συγκεκριμένες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά όπως περιγράφονται στην Τεχνική Έκθεση της με Α.Π. 37/2023 μελέτης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κω, καθώς και η αντικατάσταση των βαλβίδων του άλματος σε τριπλούν και σε μήκος, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-11-22 085252.png


Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΟΠΑΒΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο νησί μας αναβαθμίζονται.


Ένας μεγάλος αριθμός γηπέδων εκσυγχρονίστηκαν,αναβαθμίστηκαν και παραδόθηκαν στους νέους,στους αθλητές και τους συλλόγους.


Εμείς συνεχίζουμε αυτή τη φορά με το Νέο Στάδιο «Ανταγόρας» με την αντικατάσταση του ταρτάν που θα δώσει ξανά αγώνες υψηλού επιπέδου στο νησί μας.


Η συνεργασία μου από τη πρώτη μέρα με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και ο αγώνας που δώσαμε μαζί για να τα καταφέρουμε ήταν μεγάλος και μέχρι σήμερα δικαιώθηκε.

ADVERTORIALS