ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ: Ανάβαση στο όρος Δίκαιο

ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ: Ανάβαση στο όρος Δίκαιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟ

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν μετά από ένα έντονο καλοκαίρι με πολλούς και σημαντικούς αγώνες, από τοπικού χαρακτήρα μέχρι πανελλήνιους και βαλκανικούς αγώνες, είχαν τα μέλη της Ακαδημίας Κω.

Μικροί και μεγάλοι αθλητές, οι προπονητές, γονείς και μέλη της Ακαδημία Κω, άδραξαν την ευκαιρία που πρόσφερε ο εξαιρετικός καιρός του νησιού μας αυτήν την περίοδο και ανέβηκαν στο όρος Δίκαιο, προκειμένου να απολαύσουν τις ομορφιές του όρους και τη θέα από το ψηλότερο σημείο της Κω.

Στη συνέχεια, κατεβαίνοντας στη Ζια, ο αξιαγάπητος κύριος Μιχάλης Ματθαίος υποδέχτηκε την ομάδα στο εστιατόριό του Ολύμπια, όπου με την εξαιρετική κουζίνα του βοήθησε να κλείσει με τον ιδανικότερο τρόπο αυτή η όμορφη βραδιά.

Φθάνοντας σχεδόν στο τέλος αυτής της εξαιρετικής αγωνιστικής χρονιάς, ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι στήριξαν αυτήν την προσπάθεια. Πρώτα από όλα τους αθλητές της Ακαδημίας, τους προπονητές, τους γονείς και τα μέλη και ιδιαίτερα τους χορηγούς της ομάδας, Phython Tours και Python Experience, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., Erika’s Horse Riding Farm, Jacksons Beach Bar Restaurant, κοσμηματοπωλείο Nikos Gold, Koullias Hotel Group, ζαχαροπλαστείο Mous Patisserie, εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, cafe Delicious στο Πυλί, Νίκος Απ. Μωρές (κουζίνα - έπιπλο - πόρτες HOF), συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε., την εμπορία φρούτων Νικολένδρη και τους Αφούς ΚΟΡΚΗ, την εταιρεία Blue Star Ferries και την εταιρεία Dodekanisos Seaways.

Τις επόμενες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς τον Νοέμβριο, η Ακαδημία Κω θα προβεί σε σειρά δράσεων για όλα τα παιδιά του νησιού μας, προκειμένου να γνωρίσουν με ασφάλεια τη χρήση του ποδηλάτου και την αγωνιστική ποδηλασία, δίπλα στη μοναδική προπονήτρια που έχει την τύχη να φιλοξενεί το νησί μας, κα Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή. Θα είναι χαρά μας να σας δούμε κοντά μας.

Είναι γοητευτικό να είσαι μέλος της Ακαδημίας Κω.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

ADVERTORIALS