Ο προπονητής του συλλόγου Αετός Κω Απόστολος Παπανικολάου στα Κύθηρα σε προπονητικό καμπ, καλεσμένος από τον διοργανωτή Ζαντιώτη Γιώργο

Ο προπονητής του συλλόγου Αετός Κω Απόστολος Παπανικολάου στα Κύθηρα σε προπονητικό καμπ, καλεσμένος από τον διοργανωτή Ζαντιώτη Γιώργο
Στις 27-30 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το 8th Leukaros Tour and Training Martial Arts στα όμορφα Κύθηρα. Το πρόγραμμα αυτό είναι ένα Αθλοτουριστικο  Project αφού συνδυάζει την προπόνηση Πολεμικών Τεχνών Μαχητικών αθλημάτων και μεθόδων Αυτοάμυνας με το Τουρισμό. 
Στα ομορφότερα σημεία του νησιού στήνουμε Ταταμι και κάνουμε ξεχωριστές ιδιαίτερες μοναδικές ενεργειακές προπονήσεις δίπλα στις όμορφες παραλίες στα Βενετσιάνικα κάστρα στα όμορφα φαράγγια στους μοναδικούς καταρράκτες με φόντο την ανατολή και τη δύση του ήλιου στα ξεχωριστά μοναστήρια και σε πολλές πολλές άλλες ομορφιές του νησιού. 
Στο σεμινάριο διδάσκουν πολύ μεγάλες προσωπικότητες από τον ευρύτερο χώρο των Πολεμικών Τεχνων όπως ο πολλές φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής του Judo JuJitsu και του MMA ο BERTRAND AMOUSSOU. Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του SPORT Karate Διονύσης Ξενος ο πολλές φορές πρωταθλητής του Judo και του BJJ Κώστας Λυμπερόπουλος ο Ομοσπονδιακος προπονητής της ΕΦΕΟΖ-Ζ και υψηλόβαθμος της Dai Nippon Butoku Kai Γιώργος Ζαντιώτης ο Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Duo και στο Fighting Θανάσης Ζαντιώτης και πολλοί άλλοι. 
Στο καμπ θα είναι και ο προπονητής του συλλόγου Αετός Κω Απόστολος Παπανικολάου εξαίρετος φίλος και συνεργάτης με τον Γιώργο Ζαντιώτη, ο οποίος έχει συμμετάσχει πολλές φορές στα καμπ και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη επιμόρφωση. 
Αετός Κω
ADVERTORIALS