Α.Ο. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ: Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας οι μέχρι τώρα βαθμολογίες στο αγώνισμα της ορεινής ποδηλασίας καθώς και η γενική βαθμολογία των ποδηλατικών σωματείων.

Α.Ο. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ: Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας οι μέχρι τώρα βαθμολογίες στο αγώνισμα της ορεινής ποδηλασίας καθώς και η γενική βαθμολογία των ποδηλατικών σωματείων.

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας οι μέχρι τώρα βαθμολογίες στο αγώνισμα της ορεινής ποδηλασίας καθώς και η γενική βαθμολογία των ποδηλατικών σωματείων. Επίσης αναρτήθηκαν και οι ατομικές βαθμολογίες στο αγώνισμα της ορεινής ποδηλασίας.

Η ανάλυση των βαθμολογιών αυτών δείχνει τα εξής για την Ακαδημία Κω και τους αθλητές της:

Στη γενική βαθμολογία η Ακαδημία με 19 αθλητές που συμμετείχαν μέχρι στιγμής σε αγώνες για φέτος, έχει 74 συνολικά συμμετοχές σε αγώνες και συνολική βαθμολογία 553 βαθμούς, κάτι που την ανεβάζει στη 32η θέση ανάμεσα σε 77 ποδηλατικά σωματεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περσινή τελική βαθμολογία για το 2022, η Ακαδημία ήταν 44η με 519 βαθμούς και 97 συμμετοχές με 13 αθλητές.

Επίσης, πολλοί από τους αθλητές της Ακαδημίας ξεχωρίζουν στις πρώτες θέσεις των κατηγοριών τους στην ατομική βαθμολογία, έχοντας ακόμα και αθλήτρια στην πρώτη θέση σε πανελλήνιο επίπεδο.

Αυτή η μεγάλη διαφορά καταδεικνύει τη σωστή και επαγγελματική προσπάθεια που καταβάλλεται τόσο από το προπονητικό επιτελείο, το οποίο αποτελείται από την πιστοποιημένη προπονήτρια ποδηλασίας και πρώην πρωταθλήτρια ποδηλασίας και τριάθλου κα Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή, τον καθηγητή ΤΕΦΑΑ κο Πέτρο Γιούρση και τον βοηθό τους κο Μανώλη Πεδιαδιτάκη, όσο και από τους αθλητές της Ακαδημίας και τους γονείς τους που προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με φάρο τα ιδεώδη του ευ αγωνίζεσθαι.

Δεν είναι τυχαίο που στα 10 ποδηλατικά σωματεία των Δωδεκανήσων, η Ακαδημία Κω αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση έχοντας μπροστά της σωματεία που δραστηριοποιούνται πολλά περισσότερα χρόνια, όπως ο Π.Ο.Ρ. Ροδήλιος και ο Α.Σ.Ρ. Έλαφος από τη Ρόδο, ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω και ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας από την Κω.

Αυτή η προσπάθεια συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων, για το καλό όλων των αθλητών, όλων των σωματείων και όχι μόνο αλλά και για την ανάδειξη του νησιού μας στο επίπεδο που του αρμόζει στον χώρο της ποδηλασίας.

Καθώς την παρούσα χρονική στιγμή η Ακαδημία συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε αγώνες πανελλήνιου πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας, αυτή την φορά στο Καρπενήσι (πέρυσι ο αντίστοιχος αγώνας έλαβε χώρα στην Κρήτη), ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές μας και στους αθλητές όλων των ποδηλατικών σωματείων της Δωδεκανήσου.

Για αυτές μας τις επιτυχίες ευχαριστούμε θερμά για την ανιδιοτελή στήριξή τους, τους χορηγούς μας Phython Tours και Python Experience, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., Erika’s horse riding farm, Jacksons beach bar restaurant, κοσμηματοπωλείο Nikos Gold τον όμιλο Koullias Hotel Group, το ζαχαροπλαστείο Mous Patisserie, την εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, το cafe Delicious στο Πυλί, τον Νίκο Απ. Μωρέ (κουζίνα - έπιπλο - πόρτες HOF), το συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε. και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Blue Star Ferries και Dodekanisos SeaWays.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

ADVERTORIALS