Αποτελέσματα διασυλλογικού πρωταθλήματος Δρομικού Τριάθλου Κ14 και Διάθλου Κ12 του Β' Ομίλου Δωδεκανήσου

Αποτελέσματα διασυλλογικού πρωταθλήματος Δρομικού Τριάθλου Κ14 και Διάθλου Κ12 του Β' Ομίλου Δωδεκανήσου

ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΟΣ ΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΡΙΑΘΛΟΥ Κ14 και ΔΙΑΘΛΟΥ Κ12.  Β' ΟΜΊΛΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ. ΛΕΡΟΣ 3 ΙΟΥΝΊΟΥ 2023

ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ 

Το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της Λέρου το διασυλλογικό πρωτάθλημα Δρομικού Τριάθλου Κ14  και Διάθλου Κ12 του Β' Ομίλου Δωδεκανήσου. 

Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων που συμμετείχαν στους αγώνες, αγωνίστηκαν μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα χαρίζοντας μεγάλες συγκινήσεις στους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο στάδιο της πανέμορφης Λέρου.

Ο ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ κατέκτησε την πρώτη θέση στα κορίτσια, την δεύτερη θέση  στα αγόρια και την Δεύτερη θέση στη συνολική ομαδική βαθμολογία.

Στα κορίτσια Κ14 η Χριστίνα Κοκαλάκη κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια στα 60μ, στο άλμα εις μήκος και στα 800μ κατακτώντας και την πρώτη θέση στην ατομική συνολική κατάταξη.

Επίσης στα κορίτσια Κ14 η Αποστολία Τσιμπίκη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 60μ, η Ηλέκτρα Κοντού το ασημένιο μετάλλιο στα 800μ και η Ευσταθία Πασματζή το χάλκινο μετάλλιο στα 800μ. 

Στην Ατομική Συνολική Κατάταξη στα κορίτσια Κ14

1η Χριστίνα Κοκαλάκη 

2η Αποστολία Τσιμπίκη 

3η Ευσταθία Πασματζή

Στα αγόρια Κ14: Ο Γιώργος Λιμνιάτης κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο στα 800μ και το Χάλκινο μετάλλιο στα 60μ και στο άλμα εις μήκος. 

Ο Λάζαρος Κώτσης κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στα 800μ. 

Ο Γιώργος Λιμνιάτης βγήκε δεύτερος στην Ατομική Συνολική Κατάταξη.

Στα κορίτσια Κ12 : η Μυρτώ Μαντούκου κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο άλμα εις μήκος. 

Συγχαρητήρια στον προπονητή κύριο Μανώλη Φραντζή, στον κύριο Γιάννη Τρικοίλη  που  ήταν ο υπεύθυνος του τελετουργικού των Αγώνων Στίβου, στους γονείς, στους συνοδούς, στους διοργανωτές και σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στους αγώνες και αγωνίστηκαν μέσα στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι.

Η ιδέα του “Ευ Αγωνίζεσθαι” πρέπει να είναι πανταχού παρούσα σε όλους τους τύπους του αθλητισμού ανεξαρτήτως ηλικίας των μετεχόντων, όπως επίσης να εφαρμόζεται στην Φυσική Αγωγή των παιδιών και των εφήβων. Τα σχολεία, τα κολέγια και τα Πανεπιστήμια έχουν μεγάλη ευθύνη στο να προάγουν την ιδέα του Φίλαθλου Πνεύματος, ενώ οι αθλητικοί σύλλογοι θα πρέπει επίσης να δίνουν έμφαση στο “Ευ Αγωνίζεσθαι” μέσω των προπονητικών τους προγραμμάτων, των αγώνων και της κοινωνικής ζωής.

Ρεπορτάζ: Στέργιος Θ. Χατζηστέργου

ADVERTORIALS