Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο διήμερος διασυλλογικός αγώνας ποδηλασίας, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο διήμερος διασυλλογικός αγώνας ποδηλασίας, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
«KOS NATURA - 2023»

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο διήμερος διασυλλογικός αγώνας ποδηλασίας, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω στην περιοχή της Λάμπης, μία περιοχή χαρακτηρισμένη ως «natura», με τη συμμετοχή 56 αθλητών από 8 αθλητικά σωματεία της Δωδεκανήσου.
Το Σάββατο, πρώτη ημέρα του αγώνα, στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, αγωνίστηκαν αθλητές από τις κατηγορίες των Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Μίνι και Super Μίνι. Στο αγώνισμα αυτό, οι αθλητές της Ακαδημίας Κω συγκέντρωσαν 3 χρυσά και 3 ασημένια μετάλλια.


Τη δεύτερη ημέρα του αγώνα, έλαβε χώρα το αγώνισμα Criterium και αγωνίστηκαν αθλητές από τις κατηγορίες των Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Μίνι και Super Μίνι. Οι αθλητές της Ακαδημίας Κω συγκέντρωσαν 2 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια. Τα αναλυτικά αποτελέσματα ανά ημέρα και ανά κατηγορία αθλητών, παρουσιάζονται παρακάτω.
Η επιτυχία του διασυλλογικού αγώνα «KOS NATURA - 2023» οφείλεται σε όλους τους αθλητές και τους συνοδούς των ομάδων, οι οποίοι με την άριστη παρουσία τους εντός και εκτός του χώρου των αγωνισμάτων, βοήθησαν τη διοργάνωση και συνέβαλλαν τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.


Οφείλεται επίσης, στον Δήμο Κω, που μέσω του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. στήριξε οικονομικά την προσπάθεια μας.


Οφείλεται σε ανθρώπους, που με την αγάπη τους και τη δοτικότητά τους, στήριξαν και αναβάθμισαν ποιοτικά τον αγώνα μας, όπως το οπωροπωλείο «ΑΦΘΟΝΙΑ», ο φούρνος ΦΑ, το ζαχαροπλαστείο ALEX HOUSE και η εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Natur Γαλαθρής, οι οποίοι πρόσφεραν φρούτα, μπάρες δημητριακών, σφολιατοειδή, αναψυκτικά και νερά, δίνοντας ενέργεια και ανεβάζοντας τη διάθεση των αθλητών και των συνοδών με όμορφες γεύσεις.
Οφείλεται στους γονείς και τα μέλη της Ακαδημίας, που βοήθησαν στην οργάνωση και το στήσιμο των διαδρομών του αγώνα, στον κύριο Κων/νο Ζαμάγια και το «Ζαμάγιας Μότο» που βοήθησε στη μεταφορά των υλικών οργάνωσης του αγώνα, στον χορηγό μας, κύριο Νίκο Απ. Μωρέ, που κατασκεύασε ένα όμορφο γυρολόγιο για τις ανάγκες του αγώνα Criterium και τον POLYCHRONIADIS I. ARZAMANOGLOU I. O.E. για την φωτογραφική κάλυψη καθ’ όλο το αγωνιστικό διήμερο.
Οφείλεται στη Β΄ Δνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου και το Τμήμα Τροχαίας Κω, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του διοργανωτή, διακόπτοντας από την κυκλοφορία των οχημάτων την περιοχή διεξαγωγής του αγώνα την πρώτη ημέρα και του απαραίτητου τμήματος της παραλιακής οδού κατά τη δεύτερη ημέρα.


Οφείλεται στον εξαιρετικό αλυτάρχη που όρισε η Κεντρική Επιτροπή Κριτών, κύριο Ροΐδη Πασχάλη, ο οποίος με την επαγγελματική του στάση βοήθησε στην διεξαγωγή του αγώνα σε άριστο επίπεδο.
Πέραν των παραπάνω, η πορεία του σωματείου μας και κατ΄ επέκταση η παρουσία του στα αθλητικά δρώμενα όχι μόνο του νησιού μας και της Δωδεκανήσου αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο, η οποία επεκτείνεται πλέον και στη διοργάνωση επιτυχημένων αγώνων, οφείλεται στους χορηγούς μας, Phython Tours και Python Experience, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., Erika’s horse riding farm, Jacksons beach bar restaurant, κοσμηματοπωλείο Nikos Gold, Koullias Hotel Group, ζαχαροπλαστείο Mous Patisserie, εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, cafe Delicious στο Πυλί, Νίκο Απ. Μωρέ (κουζίνα - έπιπλο - πόρτες HOF), συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε. καθώς και τις ναυτιλιακές εταιρείες Blue Star Ferries και Dodekanisos Seaways.


Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στις επόμενες αθλητικές διοργανώσεις και καλή Ανάσταση.


Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-04-04 082320.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-04-04 082324.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-04-04 082328.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-04-04 082332.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-04-04 082353.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-04-04 082357.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-04-04 082402.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-04-04 082406.png

ADVERTORIALS