O Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω συμμετείχε στον διασυλλογικό αγώνα δρόμου «Independent Dodecanese Circuit» στη Ρόδο

O Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω συμμετείχε στον διασυλλογικό αγώνα δρόμου «Independent Dodecanese Circuit» στη Ρόδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

INDEPENDENT DODECANESE CIRCUIT

O Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω (KOS ACADEMY SPORTS CLUB), την Κυριακή 12 Μαρτίου πραγματοποίησε τη δεύτερη αθλητική αποστολή για φέτος στη Ρόδο, συμμετέχοντας στον διασυλλογικό αγώνα δρόμου Criterium, που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου Ροδήλιος, με την επωνυμία «Independent Dodecanese Circuit».

Με μία ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή με 12 αθλητές και 10 συνοδούς, η Ακαδημία Κω τίμησε με την παρουσία της τη διοργανώτρια ομάδα αλλά και τα Δωδεκάνησα, καθώς παράλληλα με τον εν λόγω αγώνα, στην ίδια διαδρομή διεξήχθη και αντίστοιχος διεθνής αγώνας για τις κατηγορίες «ανδρών» και «γυναικών», με τη συμμετοχή επαγγελματικών ομάδων από όλον τον κόσμο. Μαζί με τους επαγγελματίες άντρες είχε τη χαρά και την τύχη να συμμετάσχει στον διεθνή αγώνα και ο αθλητής μας από την κατηγορία των «εφήβων» Σεμπάστιαν Ρομάν.

Στον διασυλλογικό αγώνα συμμετείχαν συνολικά 9 αθλητικά σωματεία, 4 αθλητικά σωματεία από τη Ρόδο, ο διοργανωτής Π.Ο.Ρ. Ροδήλιος, ο Α.Σ.Ρ. Έλαφος, ο Α.Ο.Ρ. Ανταίος και ο Γ.Σ. Διαγόρας Ρόδου, 3 αθλητικά σωματεία από την Κω, ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω, ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας και ο Α.Ο. Ακαδημία και 2 αθλητικά σωματεία από την Αθήνα, ο Α.Ο. Παράδεισος Αμαρουσίου και ο Α.Ο. Δόξα Πεύκης.

Η Ακαδημία Κω συμμετείχε στις κατηγορίες των «σούπερ μίνι αγοριών και κοριτσιών», που για μία ακόμα φορά εντυπωσίασε με τα αποτελέσματα των αθλητών της, δείχνοντας το υψηλού ποιοτικού επιπέδου προπονητικό έργο που παράγεται από την εξαιρετική προπονήτριά μας, κυρία Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή, σε κάθε προπόνηση που είναι δίπλα στους αθλητές μας. Συμμετείχε επίσης, στις κατηγορίες των «μίνι μικρών και μίνι μεγάλων αγοριών» και στις κατηγορίες των «παμπαίδων», «παγκορασίδων» και «παίδων», όπου επίσης είχε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στις κατηγορίες των «σούπερ μίνι», ο Μιχαήλ Άγγελος Χριστοδούλου κατέκτησε την πρώτη θέση στα αγόρια και η Έλενα Νίκη Σταυράκη επίσης την πρώτη θέση στα κορίτσια.

Στα «μίνι μικρά αγόρια» ο Χαράλαμπος Ηλίας Πορρής Κονταντώνης τερμάτισε 7ος, με τον Ερμή Πολυχρονιάδη να τον ακολουθεί.

Στην κατηγορία των «μίνι μεγάλων αγοριών» ο Διαμαντής Πολυχρονιάδης πήρε την 7η θέση.

Στην κατηγορία των «παμπαίδων» την 7η θέση κατέκτησε ο Νίκος Φας και τον ακολούθησε ο Βασίλειος Ροΐδης.

Στην κατηγορία των «παγκορασίδων» την 6η θέση κατέκτησε ο Σύλια Πεδιαδιτάκη και την ακολούθησε η Μητσιάκη Μιχαέλα.

Στην κατηγορία των παίδων, ο για άλλη μία φορά εξαιρετικός Δημητριάδης Δίας, τερμάτισε 2ος και τον ακολούθησε ο Αδαμαντίδης Ιωάννης και ο Πορρής Κονταντώνης Άγγελος.

Άλλη μία όμορφη αποστολή ολοκληρώθηκε με επιτυχία, η Ακαδημία Κω τίμησε με την παρουσία της απέναντι στα διεθνή βλέμματα, την Κω, τα Δωδεκάνησα και την Ελλάδα και οι αθλητές μας επέστρεψαν στη βάση τους, με όμορφες και σημαντικές εικόνες που θα τους συνοδεύουν στην αθλητική τους ζωή.

Όλα αυτά μπορούν και υλοποιούνται χάρη στην ευγενική προσφορά των χορηγών μας, Phython Tours και Python Experience, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., Erika’s horse riding farm, Jacksons beach bar restaurant, του κοσμηματοπωλείου Nikos Gold του ομίλου Koullias Hotel Group, του ζαχαροπλαστείου Mous Patisserie, της εταιρείας παραγωγής αναψυκτικών Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, του cafe Delicious στο Πυλί, του οινοποιείου Μεσαριανό και του συνεργείου αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε. καθώς και της εταιρείας Blue Star Ferries, που στηρίζει κάθε αθλητική δραστηριότητα του σωματείου μας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

ADVERTORIALS