Σε αγώνες Ποδηλασίας στη Ρόδο, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για την 7η Μαρτίου, ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας

Σε αγώνες Ποδηλασίας στη Ρόδο, στο πλαίσιο  των επετειακών εκδηλώσεων  για την 7η  Μαρτίου,  ο  Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας
Σε αγώνες Ποδηλασίας στη Ρόδο, στο πλαίσιο  των επετειακών εκδηλώσεων  για την 7η  Μαρτίου,  ο  Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας.
Στην Ρόδο βρέθηκαν, την Κυριακή που μας πέρασε, αθλητές μας για το σιρκουί που διοργάνωσε ο  Ροδήλιος,  στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων της 7ης Μαρτίου,  για την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων όπως κάθε χρόνο. 
Παρά τις πολλές απουσίες, λόγω της συμμετοχής στην παρέλαση, από τους μικρούς μας ποδηλάτες, είχαμε τον Παπαϊωάνου Μανώλη στα μίνι μεγάλα και τον Κυριακού Στέφανο στους παμπαίδες.
Ενώ στις πανκορασίδες, έτρεξε η Φώτεινη Περγαμινού. 
Στους παίδες,  5ος τερμάτισε ο Καραμετσής Βαγγέλης και 8ος ο Σκαλέρης Βαγγέλης.
Ενώ την καλύτερη εμφάνιση, την έκανε η Κόκου Νικολέττα  που τερμάτισε 2η στις κορασίδες  ανάμεσα σε δύο από τις πρωταθλήτριες Ελλάδας της περσινής χρονιάς στην κατηγορία κορασίδων και πανκορασίδων.
Για άλλη μια φορά συνέβαλλαν τα μέγιστα οι χορηγοί μας:
Sernikos bikes
Rafnar Hellas
ARCHON YACHTING AND YACHT management
Sante cafe 
Zaman fu Burger House
Χατζηδαυηδ μεταφορές 
BTI traver agency
Berto lucci
Natur galathris
Pergaminos cars
Pirros μεταλλικές κατασκευές
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους έγκριτους δημοσιογράφους των ΜΜΕ που αναδεικνύουν, την κοινή προσπάθεια όλων μας , για την ανάπτυξη του αθλήματος της ποδηλασίας στην Κω και στα Δωδεκάνησα μάς. 
Με ιδιαίτερη τιμή, 
Γραφείο Τύπου 
Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας
 
 
Στιγμιότυπο οθόνης 2023-03-16 082957.png
 
 
 Στιγμιότυπο οθόνης 2023-03-16 083017.jpg