Ο Γιώργος Κριτούλης του ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ20

Ο Γιώργος Κριτούλης του ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ20
 
Ρεπορτάζ Στέργος Χατζηστέργος
 
 
 
Ο Γιώργος Κριτούλης του ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ20.
Ο Κώστας Παιδούσης 2ος στα 10000μ.
Ο Γιάννης Παιδούσης πολύ καλή παρουσία στα 10000μ.
Ο Γιώργος Κριτούλης (Έφηβος Χίου) ήταν νικητής στα 10χλμ. βάδην Ανδρών Κ20, στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 35χλμ. βάδην στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά, με επίδοση που του εξασφαλίζει από νωρίς την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.
Ο αθλητής του Γιάννη Τζήκα τερμάτισε σε 45.46, επίδοση καλύτερη από το 46.00 που έχει η ΕΑ για συμμετοχή στη διοργάνωση του Αυγούστου. Ο νεαρός έδειξε από νωρίς πως είναι σε καλή κατάσταση και στην ουσία δεν απειλήθηκε από τους υπόλοιπους αθλητές.
Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Πανελληνιονίκη Κώστα Παιδούση που κατέκτησε την δεύτερη θέση στα 10000μ βάδην, κοντά του και ο αδελφός του Γιάννης Παιδούσης, που στην παρθενική του εμφάνιση σε αγώνα εκτός ΧΙΟΥ πήγε πολύ καλά.
Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει για τον Γυμναστή-προπονητή του ιστορικού συλλόγου ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ τον κύριο Γιάννη Τζήκα, ο οποίος είναι μία εμβληματική μορφή του
Αιγαιοπελαγίτικου κλασικού αθλητισμού.
 
Ένας εκ των κορυφαίων προπονητών στίβου, ο οποίος έχει αναδείξει πληθώρα αθλητών και αθλητριών που κατέκτησαν σημαντικές επιτυχίες σε Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά, Βαλκανικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα στίβου 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έξοδα μετακίνησης διαμονής και διατροφής όλης της αποστολής τα κάλυψε ο προπονητής του συλλόγου ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ κύριος Γιάννης Τζήκας.
 
 
θ6υ5τρε.png
 
υτ4ρ3ε.png
ADVERTORIALS