Κάλαντα Χριστουγέννων από τους Αθλητές του Ομίλου Ακαδημία Κω (KOS ACADEMY SPORTS CLUB)

Κάλαντα Χριστουγέννων από τους Αθλητές του Ομίλου Ακαδημία Κω (KOS ACADEMY SPORTS CLUB)

ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Ακαδημία Κω (KOS ACADEMY SPORTS CLUB) είχαν τη χαρά να έρθουν κοντά στους χορηγούς της ομάδας τραγουδώντας τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, σε ανταπόδοση όλων όσων έχουν προσφέρει τη χρονιά, που σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται. Ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ, δόθηκε στους χορηγούς από το διοικητικό συμβούλιο μία όμορφη ατζέντα για το 2023, με το λογότυπο του κάθε χορηγού.

Παράλληλα, η Ακαδημία θέλοντας να τιμήσει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, οι οποίοι με τους αγώνες τους παρέδωσαν στις επόμενες γενιές τις υποδομές του νησιού που χρησιμοποιούν οι αθλητές μας για την εξέλιξή τους τόσο ως αθλητές όσο και ως άνθρωποι, παρέδωσε τρόφιμα μακράς διάρκειας στο Γηροκομείο, που συγκεντρώθηκαν από τους γονείς των αθλητών. Συγχρόνως, οι αθλητές της Ακαδημίας τραγουδώντας τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έδωσαν μία ευχάριστη χριστουγεννιάτικη νότα στους ηλικιωμένους του Γεροκομείου.

Κλείνοντας, οι αθλητές τραγούδησαν τα κάλαντα στο προσωπικό υπηρεσίας της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, το οποίο προσφέρει τα μέγιστα για την ασφάλεια όλων των πολιτών του νησιού μας αλλά και των αθλητών σε όλες τις δραστηριότητές τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το προπονητικό επιτελείο, οι αθλητές και οι γονείς της Ακαδημίας Κω, εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα!!!!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

ADVERTORIALS