''Γιόρτασαν'' στην Κω με φιλικό παιχνίδι!

''Γιόρτασαν'' στην Κω με φιλικό παιχνίδι!
Στο πλαίσιο της χθεσινής ημέρας εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων, η ομάδα της 80 ΑΔΤΕ κέρδισε με 96-81 μία επίλεκτη ομάδα από αθλητές της Κω!

Με την παρουσία πλήθους κόσμου, διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Κω το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα της 80 ΑΔΤΕ και μίας μικτής από αθλητές των συλλόγων του νησιού, στο πλαίσιο της ημέρας εορτασμού των Ενόπλων δυνάμεων. Η ομάδα της 80 ΑΔΤΕ κέρδισε με 96-81 σ’ ένα άκρως χορταστικό παιχνίδι με θέαμα και ωραίες φάσεις. Οι Κώοι αθλητές που έπαιξαν έχοντας προπονητές τον Δημήτρη Τζομάκα και τον Γιώργο Καζάκο ήταν οι εξής: Δρόσος Πασχάλης, Δρόσος Ζαφείρης, Σκούφης Ανδρέας, Τριτσάρης Παντελής, Χατζησταμάτης Αντώνης, Πολίτης Κωνσταντίνος, Πολίτης Δημήτρης, Κενανόπουλος Χάρης, Λάμπρου Πέτρος, Παρβαντώνης Λευτέρης, Σκουμπουρδής Γεώργιος, Γιουσέμογλου Χουσείν, Χατζημάρκου Παναγιώτης και Σκούφης Γιώργος. 

Στην ομάδα της 80 ΑΔΤΕ προπονητής ήταν ο Πέτρος Αργυρίου και αθλητές οι: Κεφάλας Κώστας,  Δεμεναγας Παναγιώτης, Αυγουλας Κώστας, Δουμτσιας Νικόλαος (Φοίβος), Λωλος Στέργιος,  Χατζήπυλιωτης Ιωάννης, Νικόδημος Κωνσταντίνος, Ροδίτης Κωνσταντίνος (Ιπποκράτης Κω), Χλαπανης Οδυσσέας (Α.Ε. Δικαίου), Σπεντζος Νικόλαος, Πλευρακης Ελευθέριος (Ε.Α.ΚΑ.), Φορτουνης Εμμανουήλ (χωρίς ομαδα).

Πηγή: www.12sports.gr/

ADVERTORIALS