4η θέση για τον αθλητή Νικόλα Κοντοκώστα, από τη Λέρο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jiu Jitsu στο Αμπού Ντάμπι - Το συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Λέρου

4η θέση για τον αθλητή Νικόλα Κοντοκώστα, από τη Λέρο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jiu Jitsu στο Αμπού Ντάμπι  - Το συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Λέρου

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΝΤΟΚΩΣΤΑ- 4η θέση κατέκτησε ο Έλληνας και Λεριός αθλητής, Νικόλας Κοντοκώστας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jiu Jitsu στο Αμπού Ντάμπι.

Ο Δήμαρχος Λέρου κ Μιχάλης Κόλιας εκφράζει τα συγχαρητήρια του στον αθλητή Νικόλα Κοντοκώστα του Γιάννη Κοντοκώστα και της Ντίνας Νταλλαρή για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jiu-Jitsu και την κατάκτηση της 4ης θέσης.

Το πρωτάθλημα διεξάχθηκε στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, στο στάδιο Abu-Dhabi Jiu-Jitsu Arena, από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι τις 8 Νοεμβρίου.

Ο αθλητής του Hermes club, σε ηλικία 16 ετών αγωνίστηκε στην κατηγορία των 55 κιλών και έφτασε στην 4η θέση μετά από σκληρή προπόνηση και πολλές θυσίες στο νεαρό της ηλικίας του.

Ως Δήμαρχος του τόπου μου και ως εκπρόσωπος της κοινωνίας της Λέρου δηλώνω υπερήφανος για αυτή τη διάκριση του Νικόλα.

Εύχομαι να συνεχίσει τη λαμπρή του πορεία με πολλές νέες διακρίσεις και δηλώνουμε παρών σαν Δημοτική Αρχή σε ότι χρειαστεί.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον Προπονητή και στους γονείς του Νικόλα που παραμένουν σταθεροί καθοδηγητές σε κάθε του βήμα.

ADVERTORIALS