Basketball Camp στην Κω: Η μπασκετική καρδιά του νησιού χτυπά 27/6 με 8/7!

Basketball Camp στην Κω: Η μπασκετική καρδιά του νησιού χτυπά 27/6 με 8/7!
Δύο προσωπικότητες του παγκόσμιου μπάσκετ θα κοσμήσουν με την παρουσία τους το διασυλλογικό Basketball Camp που θα πραγματοποιηθεί στην Κω καθώς αναμένεται να διδάξουν οι Κόμπι Καρλ, Όντι Νόρις.

Στο διάστημα από τις 27 Ιουνίου έως και τις 8 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το Basketball Camp στην Κω όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος ή να αποκτήσουν εξειδίκευση στον τρόπο προπόνησής τους μέσα από αναγνωρισμένες προσωπικότητες στον χώρο του μπάσκετ.

Όπως ο Κόμπι Καρλ ο οποίος είναι head coach της αναπτυξιακής ομάδας των Φιλαδέλφεια 76ερς και assistant coach του Ντοκ Ρίβερς. Επίσης, ένας από τους κορυφαίους ψηλούς στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Όντι Νόρις ο οποίος κατέκτησε τρεις φορές την Euroleague και ανήκει στο staff της Μπαρτσελόνα. Ο Δημήτρης Γαλάνης ηγείται στο προπονητικό staff μαζί με τους Γιάννη Δάμαλη, Χρήστο Τσίμπο, Άρη Χαντέλη, οι οποίοι έχουν εξειδίκευση σε ατομικά πρόγραμμα προπόνησης.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κώστα Χαρίση για τη δυνατότητα που μου δίνει να έρθω σ’ ένα πανέμορφο νησί της Ελλάδας για το μπάσκετ. Για να δουλέψουμε με παιδιά τα οποία θέλουν να βελτιωθούν είτε στην αντίληψη του παιχνιδιού είτε σε ατομικό επίπεδο. Είχα το προνόμιο να έχω προπονήσει τον Θανάση και τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Νιώθω ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον Όντι Νόρις και τον κόουτς Γαλάνη. Ανυπομονώ να συναντηθούμε και να βρεθούμε όλοι μαζί το παρκέ.


Ο Όντι Νόρις δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για την έναρξη του camp δηλώνοντας ότι… «πραγματικά ανυπομονώ να επιστρέψω στο όμορφο νησί τη Κω και να ζήσουμε όλοι μαζί την εμπειρία ενός camp για το μπάσκετ. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον κόουτς Καρλ αλλά και να σας συναντήσω… να είστε έτοιμοι να μάθετε ορισμένα πράγματα για το άθλημα». 

t

gazzetta.gr 

ADVERTORIALS