Ο αγώνας επίδειξης που διοργάνωσε ο ΚΑΟ Φιλίνος στο Πυλί

Ο αγώνας επίδειξης που διοργάνωσε ο ΚΑΟ Φιλίνος στο Πυλί

ΑΓΩΝΑΣ ΜΤΒ ΣΤΟ ΠΥΛΙ

Ολοκληρώθηκε ο αγώνας επίδειξης που διοργάνωσε ο ΚΑΟ Φιλίνος στο Πυλί

Γύρω στους 30 αθλητές έδωσαν το παρών και ήταν το αρχικό έναυσμα για μπουν στην αγωνιστική ποδηλασία σχεδόν 10 παιδιά από το Πυλί από την κατηγορία των μινι μικρών έως και τους Παίδες.

Τα μεγάλα παιδιά έκαναν μια δύσκολη αλλά πανέμορφη διαδρομή 8 χιλιομέτρων ενώ τα μικρότερα έκαναν διάφορες δοκιμασίες στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Πυλιού πίσω απο τον Αι Γιώργη.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου που βοήθησαν στη διοργάνωση αυτού του αγώνα ΜΤΒ που έγινε σε δασική περιοχή του Πυλιού και του Κονιαριού.

Συνεχίζουμε με φιλικό αγώνα στη  Κάλυμνο στις 27 και 28 Απρίλη

Ευχαριστούμε επίσης, τους παρακάτω χορηγούς μας για τη βοήθεια που μας παρέχουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς:

Τον ΜΕΓΑ χορηγό ΕΜΜ. ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ και ΥΙΟΙ Ο.Ε.

Τους μεγάλους χορηγούς, SERNIKOS BIKES, BERTOLUCCI , BEST BIKES KAKKIVELIS

Τους υπόλοιπους χορηγούς μας, JUMBO ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ, ΝΕΣΚΕΣ ΜΑΡΚΕΤ ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ζαχαροπλαστείο ΚΑΣΣΑΡΑΣ, εστιατόριο ΟΛΥΜΠΙΑ, PIZZA CON, ΚΑΝΤΙΝΑ STREET FOOD, ZAMAGIAS ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΦΕ, ZAMAN FU και μεζεδοπωλείο KOTAROU, CAFE G-PLAZA

Ευχαριστούμε τη BLUE STAR για τη βοήθειά της

Eυχαριστούμε τη Δημοτική Τηλεόραση Κω, το radio city 93 , το ράδιο ekfrasi 97 , το ράδιο πρώτο και τα ενημερωτικά διαδικτυακά site aegeanews, kosnews24,kostoday, nisoskos,kosvoice,rodiaki,giafkasports,12sports,sports 12 , vimatisko και τις εφημερίδες Σταθμός και Βήμα της Κω για τη προβολή των εκδηλώσεών μας.

ADVERTORIALS