Ένταξη του “KOS 3X3 BASKETBALL FESTIVAL” στο 3x3GR NATIONAL TOUR – 3x3GR ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ που διοργανώνει η ΕΟΚ το προσεχές καλοκαίρι

Ένταξη του “KOS 3X3 BASKETBALL FESTIVAL” στο 3x3GR NATIONAL TOUR – 3x3GR ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ που διοργανώνει η ΕΟΚ το προσεχές καλοκαίρι

Το ΔΣ του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, ανακοινώνει την επίσημη ένταξη του “KOS 3X3 BASKETBALL FESTIVAL” στο 3x3GR NATIONAL TOUR – 3x3GR ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ που διοργανώνει η ΕΟΚ το προσεχές καλοκαίρι.

Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία του συλλόγου μας, που μεθοδευμένα και με κατάλληλο σχεδιασμό βάζει την Κω στο χάρτη της νέας εποχής του 3Χ3 και που αναμένεται να προσελκύσει συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα.

Ο σύλλογος μας, κατέθεσε τον πλήρη φάκελο υποψηφιότητας στις αρχές της χρονιάς και έχοντας στο βιογραφικό του, εξαιρετικές διοργανώσεις 3Χ3 τα προηγούμενα χρόνια, κατάφερε να επιλεγεί ως μία από τις 12 πόλεις που θα φιλοξενήσουν αγώνες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος 3Χ3.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα 3Χ3 αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα Μαΐου ενώ οι τελικοί θα διεξαχθούν στην Αθήνα (Ζάππειο Μέγαρο) στις αρχές Σεπτεμβρίου παράλληλα με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 3Χ3 U17.

To πρωτάθλημα είναι FIBA endorsed, που σημαίνει ότι όλοι οι αγώνες 3x3 αποτελούν μέρος του επίσημου, ολοκληρωμένου Δικτύου Αγώνων 3x3 της FIBA. Τα αποτελέσματα των παικτών καθώς και η συμμετοχή σε αγώνες 3x3, ​​θα εμφανίζονται στη διεύθυνση https://play.fiba3x3.com.

Επιπλέον οι αγώνες των τελικών θα μεταδίδονται ζωντανά με live streaming.

Με την φιλοδοξία ότι από 28 έως 31 Ιουλίου 2022 θα διοργανώσουμε μία εξαιρετική γιορτή του μπάσκετ, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φορείς που μας έδωσαν τη δυνατότητα να φτάσουμε σε αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Ευχαριστούμε θερμά;

Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα τον κ. Χατζημάρκο Γεώργιο και τον κ. Νικολή Νικόλαο για την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη στήριξη τους.

Τον Έπαρχο Κω για την στήριξη και καθοδήγηση.

Τον Δήμαρχο Κω και τους συνεργάτες του για την εξαιρετική συνεργασία και την παροχή κάθε βοήθειας.

Τον πρόεδρο της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου κ. Κουγιό Παντελή για την ειλικρινή και αμερόληπτη στήριξη του.

Ελπίζουμε όλα να κυλήσουν ομαλά και μέρος αυτής της επιτυχίας να καρπωθεί και η κοινωνία της Κω.

ADVERTORIALS