Σήμερα Κυριακή ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του Κυπέλου Βετεράνων Ποδοσφαίρου Κω

Σήμερα Κυριακή ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του Κυπέλου Βετεράνων Ποδοσφαίρου Κω

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Πλησιάζει η ώρα να τελειώσει η όμορφη διοργάνωση που στήσαμε όλοι μαζί αντάμα οι βετεράνοι του Κωακού ποδοσφαίρου με κατάθεση ψυχής!

το "το Α΄ Κύπελο βετεράνων ποδοσφαίρου Κω"!

Αύριο λοιπόν Κυριακή 3/4 σε ατμόσφαιρα γιορτής, θα έχουμε στις 6.00μ τον μικρό τελικό ανάμεσα σε ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΕΝΑΣ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ(Ατσαλάκης, Τσεβελεκίδης Βεροιός) και στις 8.00μ ο μεγάλος τελικός ΠΑΟΚ ΚΩ-ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ(Τσεβελεκίδης, Βεροιός , Ατσαλάκης)!

Και τα δύο παιχνίδια στο ανακαινισμένο "παλιό γήπεδο Ανταγόρας"!

Πολλές ευχαριστίες σε όλες τις ομάδες που πήρανε μέρος (8 ομάδες στο σύνολο, και για την μπάλα που παίξανε αλλά και το ήθος που επέδειξαν) ! Περίπου 275 βετερανοι δηλώθηκαν και αγωνίστηκαν αρκετοί από αυτούς στα 10 παιχνίδια που διεξήχθησαν μέχρι τώρα! Ευχαριστίες επίσης σε όλους τους διαιτητές και τον κο Παναγιώτη Βασιλείου για την εξυπηρέτηση της όλης διοργάνωσης!

ο Υπεύθυνος των βετεράνων του ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κυριακος Αλεξανδρίδης, όταν άκουσε για κύπελο με 8 ομάδες, δήλωσε: "τι λες βρε παιδί μου, 8 ομάδες βετεράνων στην Κω? Εδώ δεν υπάρχουν8 ομάδες βετεράνων σε ολόκληρη Κεντρική Μακεδονία!!!"

Ευχαριστούμε τον ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ για την στήριξη, και καλά να είμαστε και με πρωτάθλημα κανονικό από Σεπτέμβριο! Σας περιμένουμε όλους αύριο στους τελικούς! Είσοδος ελεύθερη με τήρηση υγειονομικού πρωτοκόλλου!

θα ακολουθήσουν απονομές και η λήξη της διοργάνωσης! Και μην ξεχνάτε:

o βετερανισμός σε όλες τις ηλικίες, και σε όλα τα αθλήματα δίνει χρόνια στην ζωή μας, και ζωή στα χρόνια μας!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Η Οργανωτική Επιτροπή

ADVERTORIALS