Η συμμετοχή των αθλητών του Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας στον διπλό αγώνα mtb που πραγματοποιήθηκε στον Γέρακα

Η συμμετοχή των αθλητών του Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας στον διπλό αγώνα mtb που πραγματοποιήθηκε στον Γέρακα
 
Καλή εμφάνιση παρουσίασαν οι αθλητές του Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας στον διπλό αγώνα mtb που πραγματοποιήθηκε στον Γέρακα.
 
Παρά το γεγονός,  ότι είναι πρώτη χρονιά στην κατηγορία Παμπαίδων και τις  ατυχίες τους κατά τη διάρκεια του αγώνα,  απέδειξαν ότι είναι αρκετά δυνατοί ποδηλάτες, αφήνοντας υποσχέσεις για μια  χρονιά που βρίσκεται στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου. 

Αναλυτικά :
Στον αγώνα xce του Σαββάτου κατέλαβαν μετά από τρεις αγώνες την 7η και 8η θέση ανάμεσα σε 30 περιπου αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Ενώ στον αγώνα της Κυριακής,  που περιμέναμε καλύτερα αποτελέσματα,  ένα λάστιχο στο ποδήλατο του αθλητή μας Χόνδρου που ήταν στην πρώτη πεντάδα αθλητών του στέρησε τον τερματισμό.
Ενώ ο  ποδηλάτης μας Κωστογλάκης, μπλέχτηκε σε ένα πέσιμο στην εκκίνηση, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει τελευταίος από τους 39 αθλητές και με υπερπροσπάθεια να καταφέρει να τερματίσει  δείχνοντας κλάση και πείσμα.
Πολύτιμη η εμπειρία, του να τρέχεις με 40 αθλητές  στην εκκίνηση, αλλά και η απόδειξη ότι τα παιδιά είναι σε πολύ καλή κατάσταση παρά το γεγονός,  ότι έτρεχαν τον πρώτο τους αγώνα σ αυτή την κατηγορία.
Ευχαριστούμε πολύ τον Π.Ο.Κω και τους συνοδούς του που φιλοξένησαν τα δύο παιδιά στην δική τους αποστολή ιδιαίτερα τον κύριο  Νίκο Πρέζα που με δική του πρωτοβουλία πήρε τα δύο παιδιά.
Με ιδιαίτερη τιμή, 
Γραφείο Τύπου 
Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας 
ADVERTORIALS