Διακρίσεις για τους αθλητές του Ποδηλατικού Ομίλου Κω στους αγώνες ''MTB ΓΕΡΑΚΑΣ VOL.2 XCE, XCC''

Διακρίσεις για τους αθλητές του Ποδηλατικού Ομίλου Κω στους αγώνες ''MTB ΓΕΡΑΚΑΣ VOL.2 XCE, XCC''

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩ

      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ MTB ΓΕΡΑΚΑΣ VOL.2 XCE, XCC

ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο σύλλογος μας ταξίδεψε στην Αθήνα στον Γέρακα Αττικής με 14 αθλητές και 3 συνοδούς αποστολή , συμπεριλαμβανομένων 3 αθλητών από άλλα ποδηλατικά σωματεία της Κω (2 από τον Κωακό Ο.Π και 1 από την Ακαδημία Κω). Αποτέλεσμα ήταν οι διακρίσεις, η εκδρομή, οι εμπειρίες και η παρουσία και καταξίωση της Κω ανάμεσα σε 22 ποδηλατικά σωματεία από όλη την Ελλάδα και 225 αθλητές!

Όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν με καλή διάθεση, μαχητικότητα απέναντι σε πολύ δυνατούς αθλητές σε μία πίστα που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά, αλλά σίγουρα όχι η τελευταία. Όλη η αποστολή ήταν άψογη στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Πάνω απ΄ όλα περάσαμε πολύ ωραία και είχαμε όμορφες εμπειρίες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών μας :

ΝΤΡΙΤΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

12/3 XC Elimination 1η θέση.

13/3 XCC                   1η θέση.

Η Χριστίνα συνεχίζοντας την καλή απόδοση και επίδοση, αγωνίστηκε με πολύ καλή τεχνική και αντοχή σε όλη την πίστα και τις δύο ημέρες.

ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΦΑΝΟΥΡΗΣ

12/3 XC Elimination 1η θέση.

13/3 XCC                   1η θέση.

Ο Φανούρης αγωνιζόμενος τους πρώτους δύο αγώνες του στην κατηγορία Μαστερς, χωρίς να έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία του, κατάφερε να πάρει την 1η θέση στο δύσκολο αγώνα του Elimination την πρώτη ημέρα και κράτησε την 1η θέση με διαφορά από τον δεύτερο την επόμενη ημέρα στο XCC.

ΜΟΡΕΤΤΟ ΣΟΦΙΑ

12/3 XC Elimination 2η θέση.

13/3 XCC                   3η θέση.

Η Σοφία αγωνιζόμενη ανάμεσα σε πολύ καλές αθλήτριες είχε δύναμη και αντοχή να ανέβει στην 3η θέση και να κρατηθεί με διαφορά από την επόμενη αθλήτρια.

ΚΑΡΝΕΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

12/3 XC Elimination 4η θέση.

13/3 XCC                   5η θέση.

Ο Ανδρέας αγωνίστηκε με την αφρόκρεμα των Παίδων και έδειξε δύναμη, έκρηξη και αντοχή που τον έφεραν ανάμεσα στους καλύτερους Παίδες. Την δεύτερη ημέρα αγωνίστηκε ανάμεσα σε 34 αθλητές, κράτησε την θέση του και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

ΚΟΥΖΟΥΚΑ ΕΥΔΟΞΙΑ

12/3 XC Elimination 4η θέση.

13/3 XCC                   4η θέση.

Η Εύη αγωνίστηκε με καλή τεχνική και τις δύο ημέρες στην δύσκολη και τεχνική πίστα του Γέρακα.

ΜΟΡΕΤΤΟ ΑΡΓΥΡΩ

12/3 XC Elimination 4η θέση.

13/3 XCC                   3η θέση.

Η Αργυρώ ανεβαίνει αγωνιστικά βήμα βήμα σταθερά και με καλή διάθεση.

ΚΑΛΛΕΡΕΣ ΜΙΧΑΗΛ

Ο Μιχάλης μας, αγωνίστηκε στην κατηγορία εφήβων επάξια και τις δύο ημέρες. Χαρήκαμε και χάρηκε τον αγώνα του ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις δοκιμασίες. Ο Μιχάλης είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα ΑΜΕΑ στην Κρήτη στις 10/4 και εν συνεχεία να κάνει προετοιμασία για το πανελλήνιο πίστας στην Αθήνα τον Ιούλιο.

ΚΑΛΣΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

12/3 XC Elimination 7η θέση.

13/3 XCC                   7η θέση.

Ο Τάσος αγωνίστηκε στην κατηγορία Μάστερς με καλά στοιχεία.

ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΡ ΝΑΝΤΙΑ

13/3 XCC                   2η θέση.

Η Ναντια αγωνίστηκε μόνο την δεύτερη ημέρα καθότι δεν συμπλήρωσε η κατηγορία της το Σάββατο. Η κατηγορία των Νεανίδων δεν έχει πολλές αθλήτριες και αυτό τον καιρό προετοιμάζεται για το πανελλήνιο πίστας και διεθνείς αγώνες ΜΤΒ που έχουμε βάλει στόχο φέτος.

ΧΑΤΖΗΦΕΙΖΟΥΛΑΧ ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ

ΣΑΡΡΗΣ ΧΟΥΣΕΙΝ

Δύο νέοι αθλητές μας στην κατηγορία Παίδων έκαναν τον πρώτο τους αγώνα και συνεχίζουν την προετοιμασία τους στο ΜΤΒ. Καλή τεχνική, πολύ καλές παρουσίες και πολλά χαμόγελα από την εμπειρία όλης της αποστολής.

  • Να ευχαριστήσουμε την οικογένεια Παναγιώτη Κουζούκα για την ευγενική χορηγία της αποστολής. Μεγάλη βοήθεια στην πρώτη μεγάλη αποστολή του συλλόγου και πάντα κοντά στον σύλλογο σε ότι χρειαστεί.
  • Να ευχαριστήσουμε τον Ντρίτση Αντώνη για την παραχώρηση του βαν για τις ανάγκες της αποστολής. Είχαμε πολύ καλή παρουσία, όπως και στην Μάνδρα Αττικής, χάρη στην μεταφορά των ποδηλάτων και εξοπλισμού.
  • Την εταιρεία Blue Star Ferries για την χορηγία έκπτωσης στα εισιτήρια. Μια πραγματική συμβολή και ανάσα στα συνεχόμενα έξοδα των αποστολών του συλλόγου.
  • Το ποδηλατάδικο Moustakas Bikes για την παραχώρηση τρέιλερ για την μεταφορά των ποδηλάτων μας. Μπήκαν όλα τακτοποιημένα και μεταφέρθηκαν χωρίς προβλήματα παντού.

Ευχαριστούμε χορηγούς μας για την υποστήριξη τους στην εξέλιξη του συλλόγου μας:

ΣΕΡΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ -SERNIKOS BIKES

ΑΦΟΙ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ

ΚΑΚΙΒΕΛΗ ΚΟΣΜΑ - BEST BIKES KAKIVELIS

ΝΤΡΙΤΣΗ ΑΝΤΩΝΗ -SKIPPER CAFE

ΣΒΥΝΟΥ ΝΤΙΝΑ - MARITINA HOTEL

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΕΜΠΟΡΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤ/ΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ

ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΤΖΙΝΟΓΛΟΥ- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΟΥΣ

ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ - ΟΙΝΟΠΟΕΙΟ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΚΑΣ

ΛΑΝΤΖΙΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ - PIZZA CON

tyrsgfds.png

089uijh.png

8kryujgf.png

ADVERTORIALS