Α.Ο. Ακαδημία Κω: Παρθενική εμφάνιση σε ποδηλατικούς αγώνες - Συμμετοχή δύο αθλητών στο τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου

Α.Ο. Ακαδημία Κω: Παρθενική εμφάνιση σε ποδηλατικούς αγώνες  - Συμμετοχή δύο αθλητών στο τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου

Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Το σωματείο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω (KOS ACADEMY SPORTS CLUB) το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση σε ποδηλατικούς αγώνες, με τη συμμετοχή δύο αθλητών του στο τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου.


Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου, στο πλαίσιο του τοπικού πρωταθλήματος ποδηλασίας Δωδεκανήσου, διεξήχθησαν τα αγωνίσματα της ατομικής χρονομέτρης και αντοχής δρόμου. Από τον Αθλητικό Όμιλο Ακαδημία Κω, συμμετείχαν και στα δύο αγωνίσματα, ο Σεμπάστιαν Ρομάν στην κατηγορία των Παίδων και η Ανυφαντή Αικατερίνη στην κατηγορία των Κορασίδων.


Σε ό,τι αφορά στα αποτελέσματα των αθλητών μας, ο Σεμπάστιαν Ρομάν αναδείχθηκε 4ος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και 2ος στο αγώνισμα του δρόμου αντοχής. Η Ανυφαντή Αικατερίνη αναδείχθηκε 8 στο αγώνισμα του δρόμου αντοχής.


Όλη η αποστολή εκτός από τα επιτυχή και σημαντικά αποτελέσματα για το σωματείο και το νησί μας, χαρακτηρίσθηκε από άριστη οργάνωση και παρουσία καθ’ όλο το αγωνιστικό διήμερο, αποκομίζοντας τα ευμενή σχόλια του διοργανωτή και των υπολοίπων παρισταμένων.


Ευχαριστούμε του χορηγούς μας Phython Tours, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., Python Experience, Erika’s horse riding farm και Nikos Gold για την βοήθεια τους και την στήριξη τους σε κάθε μας προσπάθεια, την Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου για τη διοργάνωση και τα υπόλοιπα συμμετέχοντα σωματεία για το άριστο επίπεδο συναγωνισμού που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του διημέρου και δίνουμε ραντεβού για τους επόμενους ποδηλατικούς αγώνες της χρονιάς.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

ADVERTORIALS