Πρωταθλητής παίδων ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω!

Πρωταθλητής παίδων ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω!
 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ
 
 
Μετά το εφηβικό πρωτάθλημα, ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω κατέκτησε τον τίτλο και στους παίδες, κερδίζοντας εύκολα (3-0 σετ) στην Κρεμαστή τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας!

Μετά τους έφηβους, ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών κατέκτησε τον τίτλο και στο παιδικό πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου. Η ομάδα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου δεν συνάντησε καμία δυσκολία στην Κρεμαστή, κέρδισε ξανά με 3-0 σετ τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας και με συνοπτικές διαδικασίες πήρε τον τίτλο στα Δωδεκάνησα. Στο φετινό πρωτάθλημα συμμετείχαν μόνο οι σημερινοί αντίπαλοι, αφού ο Α.Π.Σ. Φλόγα παραιτήθηκε, με τους Κώους να είναι εμφανώς καλύτεροι και να στέφονται πρωταθλητές Δωδεκανήσου, αποκτώντας το δικαίωμα να συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών πήρε άνετα και τα τρία σετ στο σημερινό τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και κάνοντας το 2 στα 2, έκοψε πρώτος το νήμα στα Δωδεκάνησα. Ο μεγάλος προβληματισμός είναι ότι και φέτος στο παιδικό πρωτάθλημα συμμετείχαν μόλις δύο ομάδες.

Τα σετ: 6-25 (15’), 15-25 (20’), 17-25 (19’)


Διαιτητές: Πάττας- Μαργαρίτη


Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Σκόνης, Ποδιώτης, Χατζηκαλημέρης, Τζουμάκας, Παπασάββας, Μαμαλίγκας, Παρασκευάς, Κοντός, Παπανικόλας


Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Τσαμπουράς, Παπαϊωάννου Α., Κυπριώτης, Καρδούλιας, Ιντρισλάρι, Δαρίδης, Παπαϊωάννου Δ., Σαρίκιζης Μ.

ADVERTORIALS