Η ιστοσελίδα του Α.Ο. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ

Η ιστοσελίδα του Α.Ο. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ

Το σωματείο Αθλητικός Όμιλος «Ακαδημία Κω» (KOS ACADEMY SPORTS CLUB) συνεχίζοντας τα βήματα προόδου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι από την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022, έχει τεθεί σε λειτουργία η ιστοσελίδα του σωματείου.

Η ιστοσελίδα Kos_Academy_Sports_Club στο σύνδεσμο www.kosacademy.gr είναι πλέον ενεργή, με σκοπό την ευχερέστερη πρόσβαση του κοινού στην ενημέρωση σχετικά με το όραμα, του στόχους, τις δράσεις και υπόλοιπα θέματα ενδιαφέροντος του σωματείου.

Επιπλέον, μέσα από την ιστοσελίδα μας παρέχονται οι απαραίτητες ευκολίες για την επικοινωνία με τα μέλη του Δ.Σ. και το προπονητικό επιτελείο του σωματείου, παρουσιάζονται τα διαθέσιμα προπονητικά προγράμματα και οι ομάδες, στις οποίες μπορούν να λάβουν μέρος τα παιδιά και μελλοντικοί ποδηλάτες μας, οι προσφορές γνωριμίας καθώς και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία.

Τέλος, μέσα από την ιστοσελίδα, μας δίνεται η δυνατότητα να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους χορηγούς μας, προβάλλοντάς τους κατάλληλα, καθώς η συμβολή και συνδρομή τους είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ποιοτική παρουσία του σωματείου μας στις αθλητικές δράσεις που αναμένεται να συμμετάσχει την τρέχουσα αθλητική χρονιά.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

           

ADVERTORIALS