Πρωταθλητής ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω στους έφηβους!

Πρωταθλητής ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω στους έφηβους!
Η ομάδα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου κέρδισε με 3-0 σετ τον Α.Π.Σ. Φλόγα την Κυριακή 19  Δεκεμβρίου στη Ρόδο και εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο για μία ακόμη χρονιά στο εφηβικό πρωτάθλημα!

Την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα εφήβων για μία ακόμη χρονιά πανηγυρίζει ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, ο οποίος κέρδισε στο «Βενετόκλειο» τον Α.Π.Σ. Φλόγα με 3-0 σετ και έκανε το 3 στα 3. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου εξασφάλισε για μία ακόμη σεζόν τον τίτλο στο εφηβικό πρωτάθλημα και το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τη Φλόγα θα έχει χαρακτήρα γιορτής. Οι Κώοι ήταν και φέτος καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, πήραν τον τίτλο και θα εκπροσωπήσουν την Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι Ροδίτες προσπάθησαν να βάλουν δύσκολα στους αθλητές μας (στα δύο από τα τρία σετ), ωστόσο ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών πήρε τη νίκη και μαζί την «κούπα» στο «Βενετόκλειο».

Τα σετ: 14-25 (22’), 20-25 (22’), 19-25 (20’)
Διαιτητές: Ινγγλέση- Χατζησταυρίδης/ Μαρτζακλής
Α.Π.Σ. ΦΛΟΓΑ (Σάββας Χατζηνικολάου): Μακρυμανώλης, Παντέχης, Σπυρίδης Π., Σωτηρίου, Σπυρίδης Μ., Σπυρίδης Π.
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Γεροβασίλης, Δαρίδης, Θανόπουλος, Ιντρισλάρι, Καρδούλιας, Κόπελος, Μαντούκος, Παπαϊωάννου Α., Παπαϊωάννου Δ., Σαλτζής, Σταματούκος.

ADVERTORIALS