Με Πρόεδρο τον κύριο Μιχάλη Ράπανο θα πορευτεί το επόμενο διάστημα η διοίκηση του Νικαγόρα

Με Πρόεδρο τον κύριο Μιχάλη Ράπανο θα πορευτεί το επόμενο διάστημα η διοίκηση του Νικαγόρα
 
Ρεπορτάζ Στέργος Χατζηστέργος
 
 
Με πρόεδρο τον κύριο Μιχάλη Ράπανο θα πορευτεί το επόμενο διάστημα η διοίκηση του Νικαγόρα. Η παρακαταθήκη των αείμνηστων προέδρων Σωτήρη Μαραγκού και Νίκου Ζερβού είναι τεράστια  και η νέα διοίκηση πρέπει να βαδίσει στα βήματα που χάραξαν οι δύο εμβληματικοί παράγοντες.
Ο κύριος Ράπανος σε στενή συνεργασία, με όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου  και το προπονητικό επιτελείο του ιστορικού συλλόγου, έχουν θέσει τους νέους στόχους που είναι η υποστήριξη των νέων παιδιών που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής και τα οποία αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο για την συνέχιση της ένδοξης ιστορίας του συλλόγου. 
Το έτος 2022 συμπληρώνονται τα 50 Χρόνια από την ίδρυση του Νικαγόρα Κεφάλου και η διοίκηση θέλει να οργανώσει αθλητικές εκδηλώσεις για να γιορτάσει αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός.
Ο Πρόεδρος του Νικαγόρα Κεφάλου κάνει έκκληση στην Δημοτική αρχή και τον ΔΟΠΑΒΣ να στηρίξουν την προσπάθεια του συλλόγου και να υλοποιηθεί η υπόσχεση που έχουν δώσει για την ανακαίνιση του αγωνιστικού συνθετικού χλοοτάπητα του δημοτικού Γηπέδου της Κεφάλου. 
ADVERTORIALS