Ευχαριστήριο του Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ για τον 1ο Πανελλήνιο αγώνα τοξοβολίας που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο νέο Στάδιο Ανταγόρας της Κω

Ευχαριστήριο του Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ για τον 1ο Πανελλήνιο αγώνα τοξοβολίας που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο νέο Στάδιο Ανταγόρας της Κω

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, με την λήξη του 1ου Πανελλήνιου αγώνα τοξοβολίας που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο νέο Στάδιο Ανταγόρας της Κω, το διάστημα 2-3 ΟΚΤ 2021, επιθυμεί να συγχαρεί και να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές αυτού του καταπληκτικού αγώνα. 

Συγχαίρουμε με την σειρά, όλους τους αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος στον αγώνα, ανεξαρτήτως της κατάταξης τους, καθώς και όλους τους προπονητές και συνοδούς των ομάδων. 

Ευχαριστούμε θερμά:

Την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που έδωσε στον σύλλογο μας να διοργανώσει ένα Πανελλήνιο αγώνα. 

Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΔΟΠΑΒΣ του Δήμου Κω, για την διαρκή και ουσιαστική στήριξη προς τον σύλλογο μας. 

Τον Δκτη της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχο κ. Τριαντάφυλλο Θεοδόσιο, τον Δήμαρχο Κω, κ. Θεοδόση Νικηταρά, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Αθλητισμού κα Σέβη Βλάχου, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ζαχαρό Κωνσταντίνο και Ναυροτζίδη Χαράλαμπο καθώς και την Περιφερειακή Σύμβουλο κα Ευρυδίκη - Φρύντη Νάκη για την παρουσία τους στον αγώνα και για τα  εγκωμιαστικά τους σχόλια. 

Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης που βρίσκεται πάντα δίπλα στις δραστηριότητες μας, προσφέροντας μας, σιγουριά και ασφάλεια. 

Τους δημοσιογράφους όλων των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων για την κάλυψη των αγώνων και ιδιαίτερα το Kos TV για την τηλεοπτική κάλυψη. 

Τον υπεύθυνο του Σταδίου Ανταγόρα κ. Χατζηστέργο Στέργο για την πολύτιμη βοήθεια του και δημοσιογραφική κάλυψη των αγώνων. 

Τα στελέχη του ΔΟΠΑΒΣ, Γιαλλίζη Μαριέττα, Βασίλη Κεφάλα και Γιώργο Ανδρογιώργη για τις αμέτρητες διευκολύνσεις.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εκλεκτές επιχειρήσεις της Κω και χορηγούς της διοργάνωσης ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ stωr, KOSMOS RENT A CAR, THALASSINOS STORES.GR, TSAKIRIS ΧΡΏΜΑΤΑ - ΜΟΝΩΤΙΚΑ, KOS PATISSERIE και ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΜΕΡΑΚΛΗ. 

Ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές του συλλόγου μας, κ. Καϊμάκη Δημήτρη και Ματίνα Τουμπανιάρη που οραματίστηκαν αυτή την διοργάνωση και για την άριστη προετοιμασία των αθλητών του συλλόγου. 

Τελος, ένα ξεχωριστό μεγάλο μπράβο, μαζί με τον θαυμασμό όλων, στα μέλη και ιδιαίτερα στον αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Τρικοίλη Ιωάννη, για την πολύ σπουδαία οργάνωση και παρουσίαση του αγώνα. 

Ο Σύλλογος μας συνεχίζει απτόητος την πορεία του, με πάθος και με όραμα ένα λαμπρό αθλητικό μέλλον για μικρούς και μεγάλους. Για τον τόπο μας, για το νησί που αγαπάμε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ
 
 
γδηγψφχβψω.JPG
 
 
ADVERTORIALS