Ποδηλατικός Όμιλος Κω: Αγώνες - Δράσεις - Εκδηλώσεις Συλλόγου

Ποδηλατικός Όμιλος Κω: Αγώνες - Δράσεις - Εκδηλώσεις Συλλόγου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΓΩΝΕΣ – ΔΡΑΣΕΙΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω συμμετείχε, διοργάνωσε αγώνες, εκδηλώσεις και παρουσιάζει το πρόγραμμα του Οκτωβρίου 2021.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΑΤΑΛΑΝΤΗ 4-5/9/2021

Ο σύλλογός μας κατά τον μήνα Σεπτέμβριο συμμετείχε με επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων που διεξήχθη με επιτυχία στην Αταλάντη. Για πρώτη φορά συμμετείχαμε με δύο αθλητές τον Καρνέζο Ανδρέα (Παιδα) και την Αμπουμπάκρ Νάντια (Κορασίδα). Τα παιδιά αγωνίστηκαν στον αγώνισμα του χρονομέτρου και της αντοχής με κυριότερη επιτυχία την 6η θέση της Νάντιας στην αντοχή

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΏΝΑΣ KOSNATURA 2021 18-19/10/2021.

Ο σύλλογος συμμετείχε στον διήμερο διασυλλογικό αγώνα χρονομέτρου αντοχής που διεξήχθη στην Κω από τον σύλλογο Φιλίνο. Κυριότερεςδιακρίσεις του Καρνεζου Ανδρέα μια 2η θέση στο χρονόμετρο και μία 3η στην αντοχή. Της Αμπουμπάκρ Νάντιας μια 2η θέση στο χρονόμετρο και μία 3η στην αντοχή. Του Καλλερε Μιχαηλ δύο 7ες θέσεις στο χρονόμετρο και αντοχή. Του Καλλούδη Παράσχου (κάτ. Μάστερ) μία 4η θέση στην αντοχή.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 20-21-22/10

Ο σύλλογος συμμετείχε στις εκδηλώσεις του Δήμου Κω στην κυκλοφοριακή αγωγή που έλαβε χώρα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Κω με εκπαιδευτές τον πρόεδρο του συλλόγου Πρέζα Νικόλαο (εκπαιδευτή οδηγών και κυκλοφοριακής αγωγής) και τον ταμία του συλλόγου Διώτη Γεώργιο. Επίσης συμμετείχαμε στην ποδηλατάδα της Τετάρτης στα πλαίσια των εκδηλώσεων.

 

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΤΒ ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ 2-3/10/2021

Ο σύλλογος διοργανώνει αγώνες ορεινής ποδηλασίας στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου. Οι αγώνες αφορούν τις κατηγορίες ΜΙΝΙ, ΠΑΜΠΑΙΔΑΣ, ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ, ΠΑΙΔΕΣ, ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ, ΕΦΗΒΟΥΣ, ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΕΡΣ.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΤΒ UCIXCO, XCE (ELIMINATOR) 14-15-17/10/2021.

Ο σύλλογος συνδιοργανώνει με την AlterBikeTours, τον Δήμο Κω και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τρίτη χρονιά διεθνείς αγώνες ορεινής ποδηλασίας. Αυτή την χρονιά περιλαμβάνει δύο μονοήμερους αγώνες XCOκαι ένα αγώνα XCEELIMINATOR την Κυριακή 17/10/2021.

ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ MTB LEAGUE 16/10/2021.

Ο σύλλογος συνδιοργανώνει με την AlterBikeTours, τον Δήμο Κω και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αγώνα ΜΤΒ League για πρώτη φορά,με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Επίσης ο σύλλογος ευχαριστεί τους χορηγούς του για την διαρκή υποστήριξη τους σε κάθε βήμα του συλλόγου.

  • ΣΕΡΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ- SERNIKOSBIKES
  • ΑΦΟΙ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ – ΠΟΔΗΛΑΤΑ
  • ΚΑΚΙΒΕΛΗΣ ΚΟΣΜΑΣ- BESTBIKES
  • ΝΤΡΙΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – SKIPPERCAFE
  • ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΕΜΠΟΡΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ
  • ΣΒΥΝΟΥ ΝΤΙΝΑ- ΞΕΝ. ΜΑΡΙΤΙΝΑ.
  • ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟΣΠΟΡΗ.
  • ΜΟΥΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ.
  • ΣΚΕΥΟΦΎΛΑΚΑΣ ΟΙΝΟΠΟΕΙΟ.
  • PIZZA CON – ΛΑΝΤΖΙΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ
  • ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΣΑ - ΡΟΥΧΑ

Ο σύλλογος συμμετέχει, αναπτύσσει το άθλημα της ποδηλασίας στο νησί με την συμμετοχή και υποστήριξη Φορέων, εθελοντών και επαγγελματιών του νησιού. Είναι καθήκον όλων μας να διαφυλάξουμε αυτή την πρόοδο και να βελτιωνόμαστε, εξελισσόμαστε,δυναμώνουμε προς όφελος όλων και ιδιαίτερα της τοπικής μας κοινωνίας.

Εκ του συλλόγου.

 
   
ADVERTORIALS