Ευχαριστήριο του Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ για την επιτυχημένη διοργάνωση του Final Four καλαθοσφαίρισης εφήβων που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Κω

Ευχαριστήριο του Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ για την επιτυχημένη διοργάνωση του Final Four καλαθοσφαίρισης εφήβων που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Κω
 
Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Κω ο ΦΟΙΒΟΣ, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συντελεστές της επιτυχημένης διοργάνωσης του Final Four καλαθοσφαίρισης εφήβων που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Κω, το διάστημα 7-8 Αυγούστου 2021.
 
Ευχαριστούμε θερμά:
 
Την Αντιδήμαρχο αθλητισμού & πολιτισμού κα Σέβη Βλάχου.
Τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ του Δήμου Κω, κ. Χατζηχριστοφή Παναγιώτη για την ουσιαστική στήριξη και παρουσία του στον τελικό.
Τον κ. Βασίλη Κεφάλα υπεύθυνο αθλητισμού του ΔΟΠΑΒΣ για την άψογη συνεργασία στην προετοιμασία της διοργάνωσης.
Την κα Μαριέττα Γιαλλίζη, υπεύθυνη του κλειστού  γυμναστήριου Κω, καθώς και του εργαζόμενους στο κλειστό, για την άψογη συνεργασία.
Την Πρόεδρο του ΚΕΠΑΠΥΑΣ κα Τελλή Διονυσία για την πολύτιμη βοήθεια της στο θέμα της μετακίνησης των ομάδων.
Την Δημοτική Αστυνομία για την βοήθεια στην εξασφάλιση της τήρησης των μέτρων.
Τους διαιτητές των Αγώνων και τους κριτές της γραμματείας για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.
Τον κ. Γιώργο Πίτση και το giafkasports.gr για την live μετάδοση των αγώνων. 
Τις εταιρίες/επιχειρήσεις EVMOTION - BROADWAY - ALOUMIL ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΤΑ VOTSALAKIA- SOULIS ΕΤΟΙΜΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ - CORAL GAS - VESTAL GROUP SKOUMBOURDIS- DELUXE CAFE- ΜΠΑΡΚΑΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ- SLIPPER STORE - ΦΥΛΛΟΣΟΦΙΕΣ - ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ - ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟ ΧΑΣΑΠΑΚΙ - ΓΕΩΡΓΟΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε. - KING SIZE BEACH BAR - ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΚΟΥΚΟΥΝΑΣ ΓΕΩΕΡΓ. & ΣΙΑ Ο.Ε. - AUTO ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ - BAR ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ SKIPPER και ΥΔΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΕΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜ. για την υπερ - πολύτιμη χορηγία τους.
Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που " έριξε τάπα στον κορονοϊό" στηρίζοντας την ομάδα κατά τη διάρκεια των αγώνων, τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας και συμμορφωμένος απόλυτα με τις υποδείξεις των υπευθύνων για την πραγματοποίηση ενός ασφαλούς τουρνουά. 
Η Κως απέδειξε για ακόμη μια φορά, ότι μπορεί να αναλάβει μεγάλες διοργανώσεις με επιτυχία.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ
ADVERTORIALS